[]

hoparlorden gelen radyo yayını

durum şöyle ki;

logitech in 2+1 ses sistemi bağlı bilgisayarda. bilgisayarı açınca kendi kendine yabancı radyo yayını çalmaya başlıyor. 1 dk falan devam edip kapanıyor. sonra arada kafasına göre yeniden açılıyor..

neden oluyor bu, fikri olan var mı? sadece bilgisayarda herhangi bi müzik falan açılı değilken oluyor.

 
bir ihtimal hoparlör kordonlarına paralel radyo yayını çalan bir cihazın kablosu vardır ki çook güçlü bir yayın olması veya kablonun çok yakın olması gerekir bunun için
2. ihtimal bilgisayarda radyo vb bir şey çalan bir program vardır arkaplanda

  • lunedor  (07.02.12 22:31:28) 
hoparlorler kablosuz mu?


  • tasa oturma soguk ceker  (07.02.12 23:01:15) 
hoparlorler kablolu ve çalışan bi program varmı diye kontrol ettim birşey bulamadım. zaten bilgisayar açılır açılmaz kendiliğinden başlıyor. hoparlorun kablolarına yakın olan kablolu tv nin kabloları var. etkili olur mu?


  • patir  (08.02.12 19:13:27) 
elektriği bilgisayardan alıyorsa bilgisayarla birlikle açılıyor ihtimali var hoparlörlerin, peki windows açıkken mi geliyor bu ses sadece yoksa windows açılmadan önce ses gelmeye başlıyor mu? mesela biosu açın sadece ses geliyor mu?
kablolu tv nin kabloları etkili olabilir veya wireless modemlerde eğer yakında ise buna neden olabilir veya binanızda topraklama hattınızın olmaması vb de eğer virüs benzeri bir durum değilse bu hoparlörün manyetik koruması olmadığını gösterirki logitech gibi bir markadan beklemem bunu.

  • lunedor  (09.02.12 01:06:44) 
windows açılmadan gelmiyor. daha doğrusu bilgisayar açıldıktan birkaç dk sonra geliyor. hoparlorler pirizden besleniyorlar. ve mesela bilgisayar kapalıyken ses gelmiyor ama bekleme modundayken geliyor. daha önce de laptopta uzun sure kullandım aynı hoparlorden hiç böyle birsey olmadı.


  • patir  (10.02.12 14:51:23) 
o zaman kesin arkaplanda çalışan bir program veya eklenti veya maalesef virüs olabilir.
ses gelirken bütün programları kapatıp görev yöneticisine bir bakın iexplorer.exe çalışır durumda görünüyorsa(browser kapalıyken görülmemeli) görevi sonlandır deyip sesin kesilip kesilmediğini kontrol edin eğer kesilirse eklenti olma ihtimali yüksek kurulu eklentileri kaldırın.
bu da sorunu çözmezse antivir norton vs gibi bir programla bilgisayarı taratın.
  • lunedor  (10.02.12 16:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.