[]

Benim tek sorunum nedir biliyor musunuz?

Belirtiler:

- okula gitmemeyi gerektirecek kadar tembellik. (sevdiğim bölüm değil, çünkü sevdiğim bir bölüm bulamadım)
- fiziksel bir nedene bağlı olmayan 12 saati aşan uyku.
- hiç bir haltı uzun süreli devam ettirememe, sıkılma (ilişkilerden tutun da her türlü başarısız hobi deneyimi)
- yalnız değilim, farklı insanlarla vakit geçiriyorum, nispeten iyi bir hayatım var ve elimdekilerin kıymetini biliyorum.
- hayatta ulaşmak istediğim bir nokta ya da hedef yok(nasıl olması gerektiğini de bilmiyorum) , gözüm hiç yükseklerde olmadı.
- fazlaca dizi, film izleme ve kitap okumakta bir sorun yok.

falan filan.
şu meslek bana göre diyemiyorum, ya da ne bileyim bir hafta yağlı boya ile resim yaparken ikinci hafta devamı gelmiyor. ne yapsam ne etsem duyurucular?

 
dışarı değil de içine doğru baktıkça ne çıkıyo bi de onu incele. sonuçta 'içindeki' sıkıntı anlattıklarına bakılırsa pek 'dışarıdan' kaynaklanmıyor. cevapları dışarıda arama.
bir de tahminen kendini beğenmeme gibi bir durum var yani resim yapıyosun beğenmediğin, hayalindeki gibi olmadığı için kendini küçümseyip devam etmiyosun. halbuki neysek oyuz işte, elimizden çıkan da bu diyip sonuca değil de, resmi aktarırken aldığın keyfe, kafa rahatlamasına filan odaklansan, resmin nasıl olduğu, ne kadar para edeceği, sana ne kadar ün yapacağı pek umrunda olmaz. o çok ünlü ressamların, resimlerin çoğu sadece resim yapmak arzusundan kaynaklanmış, belki para, şöhret de arzulamışlardır ama çoğu ucundan bile yaklaşamamış. yani sonuçta mutluluk dışarıdan bakıldığında ne olduğunla pek ilgili değil, senin içerde nasıl hissettiğinle ilişkili :) diyelim ki ileride çok önemli iş adamı veya çok mesleki biri oldun, sen kendini rahat hissetmiyosan o başarını da küçümsersin, daha başka bişiler mi olaydım diyebilirsin vs. illa herkes bişi olacak, bir amaçla yaşayacak diye bi şart da yok bence. neysen onun iyisi olmaya çalışmak daha mantıklı. gibi geliyor bana ama hislerini de anlıyorum. genel bi varoluş sıkıntısı olduğunu düşünüyorum bunun, herkes bi noktada varoluşunu illa ki sorguluyor. burada günde 5 duyuru çıkıyor böyle.

  • kediebesi  (07.02.12 16:58:32 ~ 17:03:19) 
@kediebesi böyle bir durum da yok esasında yaptıklarım röprodüksiyondu, fena da sayılmazdı ve biri hocanın atölyesinde duruyor biri odamda asılı, ama işte sonra devamını getirmek istemiyorum, ayran gönüllülük, şıpsevdilik vs


  • kahin ahtapot paul  (07.02.12 17:08:53) 
(bkz: dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu)
(bkz: dikkat eksikliği)

bu basliklari okudun mu?
  • compadrito  (07.02.12 17:14:03) 
on numara duyuru kardes. sanki beni anlatmissin. kronik depresyon var bende biraz ben ona yoruyorum.


  • me23  (07.02.12 19:06:24) 
sorun nedir bilmiyorum ama eğer enerjik olayım daha az uyuyayım ve daha çok seratonin salgılayayım diyorsan bir şekilde eğleneceğin bir sporu haftada üç gün yap. Eğlenemiyorsan dizi izlerken yürü, müzikle danset ne bileyim. Ama hırs yap bir ay düzenli sürdür mesela, bırakmak istemezsin zaten sonra.Spor yapmaya başlayınca direk beynin açılıyor, daha iyi-mutlu hissediyorsun vs vs.


  • bibidi  (07.02.12 21:35:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.