[]

1 Numara Büyük Bot?

Sizce bot normal ayak numarasından 1 numara büyük mü alınmalı? Yada diğer türlüsüyle bunun getirileri - götürüleri nelerdir?




 
1 numara büyük bot ayağı haşat ediyor ve diğer ayakkabılara göre daha kolay nasıra sebep oluyor.
Bot zaten ağır bir ayakkabı çeşidi, yürürken ayak içinde sallanınca felaket ayak ağrısı da yapıyor.
uzun yürüyüşler falan zaten hayal..
  • pitcheuse  (07.02.12 14:49:57) 
ayakları çok üşüyen ve kışın sürekli kalın ip çorap filan giyen biri iseniz evet
değilse hayır

  • niye ama  (07.02.12 14:52:24) 
alacağın modele göre değişir mesela ben bir bok yedim, harley'i bir numara büyük aldım, şimdi dua ediyorum havalar ısınsın diye, böyle bir ızdırap, ağırlık yok.

ama askerlikte işe yarıyormuş.
  • bir bar taburesi  (07.02.12 15:05:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.