[]

Eksi sözlükte ve duyuruda yazar olmanın simgesi

Şimdi duyuruda yazdığımızda hemen sag alt kısımda eksi sözlükte yazar ikonu (es)Yada ekside bağlantısı olmadıgından duyuru yazarının bir simgesi var.

Sözlükte daha yazar olamadığımdan tahmin yürütüyorum ; bu es ikonu kulanicinin sozlukteki mail adresi ile duyurudan üyelik alındığında otomatikman site database i maili algilayip sak diye bu sozluk yazarı diyip es ikonunu oyle mı atıyor?

Bu sorumun cevabını daha çok siye yönetiminin verebileceğini düşünüyorum.umarim sormak istediğimi anlatabilmisimdir.

 
Giristen, eksi sozluk kullanicisi iseniz basin'a tikliyorsun, eksi sozluk hesabinla duyuruya da login oluyorsun. Sanirim sozlukten authorization aliyor user bilgileri icin. Oyle yeni hesap acmakla filan ugrasmiyorsun.


  • topuksuz ayakkabi  (07.02.12 05:25:27) 
Bu sekilde.
(Simdi iki hesabin var durzu diye silmeyin hesaplarimi da. Illa silecekseniz eger bu olsun kurban ya beybiler?)

  • topuklu ayakkabi  (07.02.12 05:27:52 ~ 05:30:48) 
ekşi sözlüğe yazar hesabınla giriş yaptığın zaman yukarıda sub-etha diye bir buton oluyor. sub-etha'ya tıkladığın zaman ekşi sözlüğün alt siteleri çıkıyor (ekşi market, ekşi duyuru, ekşi anket vs.). bu siteler aslen sözlükten bağımsız, yöneticilerinin kendi inisiyatifinde yerler ama bu şekilde sözlük ile bağlılar.

(bkz: sub-etha)

topuklu ve topuksuz ayakkabının söylediği şekilde de giriş yapılabilir.
  • cro magnon  (07.02.12 05:59:23) 
facebookla üye olunan yerler gibi düşün , bir api var ve o api üzerinden sözlük hesabınızla oturum açabileceğiniz dolayısıyla sizin üyelik bilgilerinizi sözlükten çekerek kendi oturum açma sisteminde tanıtan bir uygulama bu. diğer sub-etha siteleri de bu mantıkla çalışıyor.


  • cinna monster  (07.02.12 06:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.