[]

Yatılı misafiri memleketine gönderme. Çok ciddi durum

1 adet kadın yatılı misafirimiz var. Bu kişiyi onu incitmeden ne yapıp da memleketine gönderebiliriz? Ev sahibi akşam geç (8-9) geliyor, misafire fazla vakit ayıramıyor zaten. Evde oflayıp poflama, kızma
şikayet etmelerde bulunmadan ve ona da hadi sen git demeden neler yapabiliriz? Emin olun bugüne kadar sorduğum en önemli duyurum.



 
şehir dışına çıkacağız deyin?


  • badiparmagi  (06.02.12 22:55:12) 
annemin bir lafı aklıma geldi; misafir misafiri sevmez, ev sahibi hiçbirini sevmez:)

bence direkt ya da endirekt laftan kaçının.
anlaşılan ilgilenen de yok, ne yapacak bir zaman sonra tasını tarağını toplayıp gidecek.

şehir dışına gideceğim mazereti güzelmiş bu arada.
  • naturelist  (06.02.12 22:57:14) 
sizin bi işiniz çıkmış olsa? başka bi yere gideceksiniz falan? cenaze, düğün vb. olabilir.


  • i just shot a man down  (06.02.12 22:57:58) 
şehir dışı bahanesi güzel ama bu şartlar altında bu bahane kesinlikle devre dışı. cenaze, düğün de malesef olmaz. hemen 1-2 gün içinde göndermek istiyoruz. başka öneriler?


  • turcino  (06.02.12 23:03:04) 
Neden göndermek istiyorsunuz, ev sahibi istemiyor mu, ev sahibiyle sizin durumunuz ne böyle detayları bilirsek daha mantıklı seçenekler sunabiliriz.


  • onexey  (06.02.12 23:08:15) 
eve başka bir misafir gelecek diyebilirsin. bu kişi yurtdışından gelsin ve yıllardır görüşmediğiniz için davet etmek istiyor olun. ama bu yurtdışından gelecek arkadaşınız kadını evde görürse rahat edemeyecek biri olsun. bu nedenle bir süre gitmesi lazım olsun. vs.


  • sinematematikci  (06.02.12 23:08:40) 
"misafir misafiri sevmez"den yola cikarak, acil yatili erkek baska bir misafir daha ciksa olur mu? ne bileyim, normalde kiz arkadasiyla birlikte kalan ama su anda kavga ettikleri icin bir kac gün evden ayrilmis olup sizden baska da kalacak yeri olmayan en yakin arkadasiniz mesela?


  • shi aila  (06.02.12 23:08:51) 
onu bastıracak bir uzak tanıdığınızı ayarlayın 1 ay kalacak diye getirin, ama baskın yıldıran bir karakter olsun, ona rahat vermesin, 2 güne kaçar,kaçmazsa da yeni misafirin işi çıkar, geri yollarsınız, denemesi bedava :)


  • 9kuyruklukedi  (06.02.12 23:26:38 ~ 23:27:15) 
öneriler güzel. sadede geleyim. misafir yüzünden arkadaşımla görüşemiyorum. eve hapsolunuyor bir yerde. bu aralar olan zaman kısıdı yüzünden en kısa sürede misafiri göndermek çok büyük avantaj sağlayacak. misafir de akraba olunca ona git demek pek kolay olmuyor.
bir söz bir davranışla hemen ben gideyim desim istiyorum. varsa daha değişik öneriler bekliyorum. teşekkürler şu ana kadar yazılanlar için.

  • turcino  (06.02.12 23:36:18) 
bir arkadaşın hastaneye yattı, kendisi de öğrenci ailesi yanında yok sen gidip refakatçi olcaksın?? basıma gelmıstı oradan bılıyorum.


  • i just shot a man down  (06.02.12 23:39:17) 
erkek bir kaç arkadaşını getir şehir dışından gelmişler kalacak yerleri yok vs diye söylersin ;) edit: bayansanız olmaz tabi abes iştigal eder, öyleyse bir arkadaşın hastalanmış sen de onun yanına gitmelisin olur.


  • madworld  (06.02.12 23:59:21 ~ 07.02.12 00:00:57) 
ayakkabısına tuz dökün saçma ama küçükken yapıyordum ve garip bir şekilde işe yarıyordu :S


  • lunedor  (07.02.12 04:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.