[]

Aşk doktorları bi akıl verin!

Erkek kızı uzun süredir seviyo ve ilgisini belli ediyor. Kızla iki üç aydır dışarı çıkıyor sinemaya gidiyor kısaca güzel vakit geçiriyorlar. Aralarda küçük flörtöz hareketler de oluyor. Süper. Derken kız hafif ilgisini kaybeder gibi oluyor. Erkek panikliyor, anlam veremiyor, gidiyor diyor ki ben seni seviyorum. Kız biliyorum diyor, ama kafam karışık zor bir dönemdeyim sana umut vermek istemiyorum, falan fişmekan kısaca tüm klişe lafları sıralıyor. Erkek diyor ki cevabın neyse hemen söyle olumlu ya da olumsuz. Kız kem küm derken sonra konuşalım diyor. Tamam diyip ayrılıyorlar. Kız bir daha aramıyor. 1 hafta geçti. Yine mi olmadı panpalar, yine mi boşa sevdi bu genç yürek :S




 
evet yine olmadı. çünkü kız bi başkasına aşık oldu, hemde seninle takılırken.


  • blackmail  (06.02.12 21:00:22) 
dönerse senindir dönmezse:
-kesin bir türlü ayrılamadığı biri var.
-kararsız - aklında biri daha var.
-dengesiz, durduk yere yapıyor, hayatında kimse yok.
-seni o kadar da ciddiye almamış. iş ciddiye binince kaçmış.
  • 9kuyruklukedi  (06.02.12 21:02:20) 
salla panpa... yol yakınken


  • foradream  (06.02.12 21:06:45 ~ 21:07:12) 
onunla ilgilenilmesi hoşuna gitti ama iş ciddiye binince kaçıverdi. biz erkeklerin tipik hareketidir aslında, enteresan.


  • 3dillustrator  (06.02.12 21:09:13) 
kız seninle takılırken arada birini bağlamış.


  • atmosphere  (06.02.12 21:29:23) 
tipik bir garantili ilgi sonrası sıkılıp piç erkek tercih etme vakası.
biraz ilgilenip sonra bir süre aramasaydın muhtemelen ilgini elinde tutmak için şu anda peşinde koşuyordu.

  • kayranin kedisi  (06.02.12 21:42:22) 
blackmail ve atmosphere +1

2x2=4 gibi birşey. olur öyle arada, takılma.
  • kendal  (06.02.12 21:48:39) 
sen ceptesin naslolsa, bi oburkuleri yoklayacak, birini dusuremezse geri gelecek. icine sinerse takilirsin. aci ama gercek.


  • jupiterianvibe  (07.02.12 10:36:55 ~ 10:37:12) 
2-3 ay dışarı çıkıp sinemalara gidip ilgini belli edip hala elini tutmamış ağzını öpmemişsen kız başkasına kaçar tabi. biraz kontrolü eline alan, tuttuğunu koparan, hayatta istediğini gidip alan biri olman lazımdı. baktı ki 3 aydır kız seninle geziyo ediyo ama bi elini tutamadın, bi cesaret edip "hayatımda olmanı istiyorum" diyemedin, e kız da "bu çocuk beni fazla istemiyo herhalde" diye düşündü haliyle, sonra aklına başkaları girdi.


  • r_u_h  (07.02.12 10:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.