[]

Bu MacBook Pro nasıl?

Altta linkini verdiğim makina nasıl? Alınır mı? Yoksa o paraya başka bir şey mi alırdınız?

store.bilkom.com.tr


 
ipad 2 den sonra apple dan soğudum concon. Ben almazdım.


  • arden  (06.02.12 13:46:12) 
1- ipad 2 şahane alettir. son derece memnunum ben aldığıma.
2- o paraya o bilgisayar hiçbir şekilde alınmaz. yarı fiyatına on kat daha iyi donanımı olan asuslar her türlü daha iyidir.

  • mavi nota  (06.02.12 14:01:51) 
normalde cevabim bilkom'dan kazik yemek yerine amerika'dan getirt olurdu, ama fiyat amerika fiyati (1200 usd) +vergisinin yaklasik 600tl uzeri gibi gorunuyor. bilkom bu sefer kazik atmamis. (komisyoncular sahibinden.com'da en ucuz 1300 dolara satiyorlar, arada yine 600tl var, 1 yil az garantiye 600tl degmez gibime geliyor)

ancak amazon'dan satin alip bir arkadasiniza "elden" getirtirseniz 1120 dolar oluyor. 2000tl ediyor. 800-1000tl'niz cebinizde kaliyor. onun disinda aradaki fark komisyoncudan satin almaya degecek kadar degil gibi.
  • disq  (06.02.12 14:03:28) 
ipad 2 şahanedir android kullanmayan kullanıcıya göre.


  • arden  (06.02.12 14:09:03) 
ben bunun aynısının bi üst modelini kullanıyorum. şahane alet, bundan önce laptop kullanmamışım sanki.
yalnız bilkom'un soktuğu kazıktansa, abd'den getirtmek daha mantıklı. ben de abd'den getirttim. garanti vs. olayını da sorun etmiyorum, zira taş gibi alet, alıp duvardan duvara çarpmadıkça bozulmaz.

  • black sabahat  (06.02.12 14:58:45) 
ben su makinayi almistim isim geregi mecburen mac kullanmak zorundayim
tavsiye ederim.

www.sahibinden.com

2599 a almistim. 2199 a dusmus fiyati
  • lutah  (06.02.12 15:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.