[]

hayyam pasajı

merhabalar. birazdan hayyam pasajı'na gitmeyi planlıyorum ama tam olarak yeri nerede bilmiyorum, eminönü'nde vapurdan indikten sonra nerede olduğunu tarif edebilirseniz süper olur.

bir de gitme sebebim canon 50mm 1.8 lens almak. önerdiğiniz bir dükkan var mıdır hayyam'ın içinde? yoksa doğubank gibi yerlere de bakmalı mıyım?

evden çıkacağım için cevaplarınıza akşam saatlerinde tik koyabilirim ancak, telefondan okuyacağım cevaplarınızı. teşekkürler şimdiden.

 
Vapurdan indikten sonra sirkeci tren istasyonuna doğru yürüyosun, onun önünden geçiyosun sonra tramvay sola doğru kıvrılıyo görüceksin. Sen de tramvayın istikametinden yürü kıvrılan yoldan sağ tarafta hayyam pasajı zaten görüceksin o yol üzerinde.


  • bojangles  (06.02.12 13:19:34) 
sirkeci tramvay durağını geçtikten sonra raylar sol doğru kıvrılır, hemen sağda.
macrofoto'da murat kepoğlu vardı.
hala oralardaysa uzmantv'den bir arkadaş yönlendirdi dersen belki ucundan accık yardımcı olabilir..
  • pitcheuse  (06.02.12 13:19:43) 
50mm ebay de 100-120 dolarlarda (sıfır) ben burdan almıştım ve sorunsuz elime ulaşmıştı. Eğer olurda fazla fiyat çekerlerse karşılaştırırsınız.


  • ned flanders  (06.02.12 13:35:44) 
Hayyam mı yoksa doğubank mı sorusuna cevap aradığım günlerde sağolsun buradan bir arkadaş doğubank'da pixel fotoyu şiddetle önermişti. 2 yıl garantili ve en aşağı fiyat veren dediği gibi pixel foto oldu benim araştırmalarım sonucunda. hayyam'da daha çok dükkan garantili bulabilirsin aradığını. Pixel foto'yu dene derim ben.


  • vatandaş  (06.02.12 16:32:14) 
Geç kalmış bir cevap olacak ama Bozdağ Foto Resul Abi'yi de öneririm. Özellikle 2.el ürün konusunda iyidir. Çok da sağlam birisidir.


  • holydreamer  (06.02.12 19:56:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.