[]

Dövme Sorusu

2 hafta önce bir dövme yaptırdım. İyi baktım, Bepanthen'i eksik etmedim, hiç kaşımadım. Yaptırdıktan 4 gün sonrasında kabuklarını atmıştı. O zamanlar kaşınmayan dövme, zaman geçtikçe kaşınmaya başladı. Hafif hafif de kepekleniyor üstü. Bir de, desen/boya sanki derinin altına işlememiş gibi, gergin ve hafif parlak bir şekilde duruyor hâlâ.

Normal mi bunlar? Dövmenin kendini bulması uzun bir süre mi alıyor?


 
kaşınması gayet doğal ben 2 sene önce yaptırdım hala arasıra kaşınıyor


  • chwn  (06.02.12 12:01:07) 
Nette araştırdım, dövmesi sürekli kaşınan bir sürü insan var ancak benimkisi, kaşınmanın da yanında derinin üstünde bir tabaka gibi duruyor şimdilik.


  • shangrilla  (06.02.12 12:04:41) 
Parlak durması sanki kabuk olayını tam atmadığını gösteriyor. Dövmeden dört gün sonra kabuklarını attı demişsiniz ama bu süre bana biraz kısa geldi. Belki asıl şimdi atıyordur?


  • demirlisomya  (06.02.12 12:13:03) 
o parlak deri en az 1 ay kalacak, yavaş yavaş oturacak dövme.
kaşınma meselesine yapacak bişi yok benim 7 senelik dövmelerim bile arasıra haşır huşunur kaşınır. nemlendirici filan sürmek iyi oluyo arada

  • bubez laab  (06.02.12 12:15:50) 
Bildiğin, haşlanmış patatesin kabukları soyulur gibi soyuldu. Şimdikiler kabuk değil, beyazlık böyle kepekleniyor gibi.


  • shangrilla  (06.02.12 12:17:51) 
ne dövmesi yaptırdın şıngırtıcııım?
soruya cevap: yakınlarda bi dövmeci yok mu gidip gösterebileceğin?

  • neira  (06.02.12 12:18:11) 
Hmm yavaş yavaş oturacak demek. Öyle umuyorum ben de.


  • shangrilla  (06.02.12 12:20:04) 
neira, Ouroboros: fc08.deviantart.net

Fullmetal Alchemist'teki şekliyle. Kırmızılar da var, düz siyah değil. Şuna benziyor daha çok: fc04.deviantart.net

Ekleme: Prag'dayım be Ceylo. Güzel bir yerde yaptırdım ama yapan kişi pek İngilizce bilmiyor maalesef, anlamaz derdimi.
  • shangrilla  (06.02.12 12:28:14 ~ 12:32:16) 
  • leni 09  (06.02.12 12:40:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.