[]

Kuzu derisi ayakkabı arıyorum.

spor ayakkabı, takım elbiselik ayakkabı çeşitlerinde. yumuşak olmalı. ayağın şeklini almalı. tırnak batma sorunu var. yardım etmeli bana.




 
Kuzuyu yerken sorun yok, sıçarken sorun yok, tek sorun kuzu derisinde mi?


  • sic_co  (06.02.12 11:05:49) 
gedin öte tarafta oynayın. burada kuzu derisi ayakkabı arıyorum. ciddiyim olm. dexter üretmiş galiba. accık tuzlu ama.


  • markasiz  (06.02.12 12:09:22) 
iskoç'ya ya da irlanda markalarını araştırın. sanırım onlar böyle şeyler yapıyordu. keçi derisinden olabilir. goat.


  • santiago nasar  (06.02.12 12:42:22) 
keçi neyse de kuzu nedir ya, empati dediğimiz şeyden bu kadar yoksun olmayın, tabi o üretenler asıl suçlu


  • juusto  (06.02.12 12:48:42) 
ya arkadaş kuzuya niye bu kadar tepki gösterdiniz allahınızı severseniz ya. çok pahalı oluyor. dandini bir ayakkabıyı 300den aşağı bulamıyorsun. sadece belki bileniniz vardır diye sordum. piyyy, hayvan hakları savunucusu kesildiniz lan başıma :)


  • markasiz  (06.02.12 13:35:15) 
kuzu derisi en kaliteli derilerden biridir. sırf cüzdanı bile 90 TL'den başlar. ama ortopedik bir sorunun varsa, senin de yapacak birşeyin yok.
spor ayakkabı modellerinde koşu ayakkabılarına bak derim. takım elbise altına ise yapacak birşey yok, hepsi kösele, hepsi taş gibi. belki belki dockers'ın hafif sportif klasik modelleri vardır.

  • sinematematikci  (06.02.12 20:39:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.