[]

yarışmalara yarışmacı seçmek ?

kim milyoner olmak ister vs. gibi yarışmalara yarışmacı seçerken yarışmacıları seçen ekip kendi keyfine göre mi yarışmacı seçiyor yoksa genelgeçer bir kural mı var?




 
mülakat var. mesela kim milyoner olmak ister yarışması mülakatta 40 soru soruyor, mülakatı geçenler yarışmacı olmaya hak kazanıyorlar.


  • blackmail  (05.02.12 23:06:09) 
ben başvuru formu gönderdim geri dönmediler bana daha sırada duruyodur benim form yada çoktan çöpe gitmiştir.

sıra ile falan çağırıyo olabilirler mülakat yapıyorlar mülakatta neye göre geçiyosun neye göre kalıyosun bilmiyorum
  • basond  (05.02.12 23:10:27) 
reyting.

farkındaysanız ekranlarda ne 90'lardaki Riziko, ne de 2000'lerin başlarındaki Kim 500 Milyar İster gibi yarışmalar var.

artık aptal kutusunda kendini gösterince 5-10dk içinde kendi acıklı hayat hikayesini anlatacak, kendini pazarlayacak, ekranları neşelendirecek yarışmacılara ihtiyaç var. o başvuru formlarındaki "kendiniz hakkında biraz bahsedin" kutucuğunu en iyi dolduranlar hep ileri alınır.

bu yüzden evet, biraz da bu işlere yakın bir alanda çalıştığımdan söyleyebilirim ki, yarışmacıları seçen ekip bu noktaları gözetir ve biraz da "kendi keyfine göre" davranır. ama kriterleri yerine getirmeyen isimleri seçebiliyorsunuz demiyorum. böyle bir lüks yok.

(söylediklerimden de tüm yarışma programlarında böyle bir yol izleniyor gibi bir izlenim oluşmasın. ama en azından kutu açmalı ve engin altan planking'li yarışmalarda düzen böyle...)
  • calucifer  (05.02.12 23:22:53 ~ 23:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.