[]

Iphone Şarj Problemi (%95'te kaliyor)

Iphone 4S sahibiyim. Telefonu alali 15 gun falan oldu. Son iki gundur telefonu şarja taktigimda bar %95'e geliyor ve daha fazla ilerlemiyor. Bilgisayara taktigimda bu problem olmuyor ama. Sarj aletinde mi bir problem var?




 
sarj aleti cok yuksek ihtimal orijinal degil. hatta kablo bile orijinal olmayabilir. komik geliyor insana soyleyince ama orijinal olmayan kablo ve priz'den oturu bu tur sorunlar ortaya cikiyor.

sayet y.disindan gelme aldiysaniz amerikadan getirilenler avrupa priz degil, yanina cakma priz koyuyorlar.
  • entrapmen  (05.02.12 11:24:26) 
@entrapmen Turkcell den aldim sarj aletini ve adam orjinal demisti. Benim priz amerikandi ve bu sorunu yasamamak icin yeni bi sarj aleti almistim, kafalarina atayim mi peki ben simdi?


  • elektr10  (05.02.12 11:27:35 ~ 11:28:47) 
valla cozum olsa at derim ama cozum olmaz.

genelde kablo ve prizden oluyor ama telefondan olma ihtimali de yok degil. adamlarin gunahini almayalim simdi %100 emin degilken.
her halukarda yeni bir tane al veya aldigin yere "bunun orijinalini verin lan" de derim.
  • entrapmen  (05.02.12 11:41:31) 
amerikadan gelen şarj aleti orjinaldir. ona başlık alıp kullan. yeni ince sarj almana gerek yok. bir de öyle dene bakalım. usb kablosuda orjinaldir yurt dısından geldiyse


  • efruz  (05.02.12 11:58:38) 
@entrapmen @efruz kardeşimin iphone şarjını denedim. onunkinde takır takır çalışıyor. turkcell'den aldığım alette bir bokluk var demekki.

edit: tamam sorun çözüldü. benim odamdaki uzatma kablosunda bir sıkıntı varmış. salondaki prize takınca şarj etti.
  • elektr10  (05.02.12 12:05:34 ~ 12:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.