[]

araba tavsiyesi

öncelikle selamlar.

biliyorum bu tarz duyuru daha önce bin defa açıldı, çoğuna baktım zaten. ama bir de kendim sorayım istiyorum. şimdi ben çok iyi şoför değilim, acemiyim yani. bu yüzden pahalı bir araba istemiyorum, 3-4 sene içinde 0 araba alabilirim belki ama, şimdi değil.

max. 15bin liraya alınabilecek otomatik vites önerileriniz neler olur? park sıkıntısı yaşamak istemediğimden ötürü hb modeller önerirseniz sevinirim.

not: bayanım, ankaradayım.

 
Vw golf, polo sker


  • kreider  (05.02.12 02:09:16) 
Sehbenderzade kadar kötümser değilim. Otomatik vites ben de önermiyorum, otomatik araçlar daha da bir nazlı oluyor. 15'e kadar bütçe ile 3-4 senelik binici olacaksanız, hb şehir fareleri bulabilirsiniz. palio olabilir, parçası bulunur, 2. eli kuvvetli, bakım maliyeti düşük. acemiler için uygun. alternatif olarak Corsa ve Fiesta bakılabilir. özellikle Fiesta otomatik vites araçlar içersinde pek bir sorunsuz olmaktadır. En son tercih olarak yerinizde olsam toyota yaris bakardım. Fransız araçlarından uzak dursanız yeter. kronik problemleri ile uğraşmayın derim.


  • Lekter  (05.02.12 02:12:13) 
15'e temiz golf bulamazsınız. ayrıca bakım-parça maliyeti yüksek olur. acemiye gelmez. :)


  • Lekter  (05.02.12 02:13:09) 
ben de senin gibiydim 14000 tl verip 2007 senesinde 2000 model opel corsa otomatik aldım, 2010 senesinde artık piştim dedim ve simdi manuel vites son model ford focus a biniyorum. temiz opel corsa veya vw polo al panpa, öğren sonra güzel bir arabaya binersin.


  • gnl rkn  (05.02.12 02:55:52) 
ben de basliga ortak cikayim...
ben de araba bakiyorum ve bugun uzman tvde elemanin biri eger bakimlari iyi yapildi ise dizel arac 300bin 400bine kadar gider diyor. Benzinliden bile cok gider ama bakimi yapilmali diyordu Bilen varsa dizelin omru ne kadar?

  • mustancu  (05.02.12 03:02:56) 
1997-2001 arası Honda Civic alıyorsun. Otomatik Vites'in tadını çıkarıyorsun. Beni de hayırla yad ediyorsun.


  • dergus  (05.02.12 04:34:44) 
dergus'a katılıyorum.


  • bacardi cola  (05.02.12 10:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.