[]

iPhone hakkında küçük birkaç soru

jb yapamadigimiz icin teli formatladim fotmati basinca.

1-sürüm 4.2.1 den doğal olarak 5.0.1 e yükseldi.eski sürüme gecebilirmiyim?evet ise nasıl?

2- 5.0.1 geçince eskiden safariden(telin internetinden)eksi duyuruya görebiliyordum şimdi ise girişe basıyorum kullanıcı bilgilerimi giriyorum ama profilim açılmıyor giriş ikonu öyle duruyor neden?

3-5.0.1 e geçince artık teli saga sola cevirince ekran dönmüyor.onun yerine genelayarlar/erisebilirlik/assitive touch die birsey çıkarmışlar onu kullanıp ekranı dondurebiliyorum.assitive touch i kullanmadan ekranı döndürme şansım yokmu

4-yine safariden hotmail.com a girip mailime bakmak istiyorum ama " Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın." diyor me yapmam lazım

Bu dört soruma cevap verebilecek arkadaslara teşekkür eder saygılarımı sunarım.

 
1- yükseltmeden shsh kaydı almanız gerekiyordu, eğer almadıysanız dönemezsiniz.

2- giriş yaptıktan sonra tekrar "eksiduyuru.com" diyerek giriş yapın, ben girebiliyorum, bir sorun yok.

3- iki kere tıklat home'a altta açık olan programlar çıkar (birine basılı tutup sağ üstlerinde çıkan şeye tıklarsan programlar kapanır, daha az şarj yer) o altta çıkan şeyi sağa kaydır, müzik şeysi çıkar, onun solundakine basarsan otomatik olarak döner.

4- ayarlar - safari - accept cookies "from visited" olsun, java'yı da on yap.
  • fakyoras  (04.02.12 20:43:31) 
@Fakyoras adamsın.4 de 4 yaptın. Son olarak sunu sormak istiyorum;
Shsh kaydı alan birininkini ben kendi telime uygulayabilirmiyim?

Ps: jb yapmak icin bana yardım edebilirmisin,kabul ediyorsan özelden Msjini bekliyorum. Etmek istemezsende Can'ın sagolsun.

Yardımların icin çok teşekkürler tekrar.
  • Bysb  (04.02.12 21:15:13 ~ 21:33:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.