[]

Telefon sapığım var ve erkeğim

Erkeklerin de telefon sapığı oluyormuş, bir yaşıma daha girdim. kız seni seviyorum, aşığım sana, bisiklet pedalın olayım bana bas diyor. bilinmeyen numaradan arıyor bunları söylüyor. yakın çevremden belli ama kim olduğunu bilmiyorum. kız arkadaşıma söyledim hemen, böyle böyle bir sapık edindim diye, anlayışla karşıladı tabi ne yapsın. bir daha açmamayı düşünüyorum telefonunu. yapılacak başka bir şey var mı? bir de vodofone'um gizli numaradan çağrı almaya nasıl kapatabilirim. teşekkürler.




 
Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için: GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz

Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için: GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yı arayabilirsiniz

www.vodafone.com.tr
  • halilibo  (04.02.12 00:43:19) 
gizli numaradan aramaya kapat, eğer bilinen bir numaradan tekrar ararsa kime ait olduğunu öğrenebiliyorsun sorgulamayla. been there.


  • cro magnon  (04.02.12 00:45:29) 
ters psikoloji yap, kabul et dediklerini. rahatsız edemediğini görürse vazgeçer.

pedalın olıym bas bana güzelmiş bu arada :)
  • i was there  (04.02.12 00:50:53) 
Bana dadanan ayrı bir sapığa şu muameleyi yapınca iki gün sonra telefonlar kesilmişti:

Onun aradığını gördüğümde telefonu açıp masaya koyuyordum, o konuşup duruyordu. Her aradığında bunu tekrarladım. Arayınca telefonu açtım ve açık biçimde masaya koyup işime devam ettim. İki gün sonra bıraktı aramayı.
  • mr rosebud  (04.02.12 00:52:19) 
tamam bulusalım de. kim oldugunu gör.


  • ykyt  (04.02.12 00:59:00) 
bende erkeğim, benimde sapığım vardı bir dönem.

sapığınızın olması yakışıklı bir erkek olduğunuz anlamına gelmez, bir karşı cinsin sizi kafaya takmış olması olabilir, hem cinsinizin kafaya takmış olması olabilir, canı sıkılan bir arkadaşınız olabilir, yada çok yakışıklı genç kızların sevgilisi bir erkek olabilirsiniz.
  • disfircasiyimben  (04.02.12 01:08:35) 
birileri taşak geçmeye çalışıyordur muhtemelen "pedalın olayım bas" ne lan?


  • petrol kalemi  (04.02.12 01:53:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.