[]

türkiye-belçika arasında kayıpsız para transferi için hangi banka

önümüzdeki hafta belçika gent e erasmus öğrencisi olarak gidiyorum. ailemin türkiye'den bana para göndermesi için hangi bankadan hesap açalım ? hangisi aracılığı ile ekstra ücret ödemeden para alıp-gönderebilirim ?




 
kayipsiz para transferi diye birsey yok. illa biryerlerden kesilecek.

para kart ile atm'den euro cekerseniz, biraz doviz kurundan etkilenerek minimum kayipla, isinizi halledersiniz.

alternatif olarak orada bir banka hesabi actirip, turkiyedeki bankadan para gonderttirebilirsiniz. ingilterede ogrenci hesaplarindan minimum kesinti yapiliyor. belcikadaki bankalarla bir gorusun, benzer uygulamalari olabilir.
  • cench  (03.02.12 22:44:47) 
türkiyeden para transferinde kesilecektir her türlü para.

ülke icinde genellikle ögrenci hesabina sahip olanlardan para kesilmez,havale ve etc icin.
  • serabetan  (03.02.12 22:51:15) 
Bankacı olarak şunu söyleyebilirim: "Bankacılık almak üzerine kurulu bir sistemdir, vermek bankacılığın temeline zıt." Nokta.

Western Union, MoneyGram ya da adı farklı hangisi ise bir şekilde para kesilecektir. 100 Euro/USD için 11 €/$

Yurtiçi vadesiz TL mevduat yatırıp yurtdışında Euro olarak çekmek filan da bankanın sokum gücüne tanıklık edici eylemlerdir: yurtiçi banka hesap işletim ücreti keser bir, yurtdışı banka komisyon keser atm kullandırımı ve altyapı sağladığı için iki, TL'den dövize kur dönüşümü ve farkı üç...

Kısacası beleşe kuş uçurtmaz banka ki, para yollasın.
  • mahsus mahal  (04.02.12 00:15:59) 
orada hesap açtır. Ben Portekizdeyken buradan Garantiden yolluyordu babam. Tek seferde yüklü miktarda yollasın mümkünse tabi. 20 TL civarı bir paraya gönderiyordu bana.


  • nightwalkerg  (04.02.12 00:39:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.