[]

Adana Havalimanı'ndan T.Özal'a gitmece

ordan oraya nasıl giderim? kentkart yok yanımda, binemeyeceğim yani kırmızı otobüslere falan sanırım. Hangi otobüsler geçiyor havalimanının ordan? Metro var mı, varsa kentkartsız nasıl kullanılıyor?




 
meydan minibüsü ile inönü parkının oraya kadar git. i. parkından da halk otobüsüne bin. hepsi paralı.


  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (03.02.12 10:04:02) 
peki bu otobüsler saat kaça kadar çalışıyor? gece 11.45 gibi inecek de uçağım


  • hjarteblod  (03.02.12 10:30:09) 
o saatte taksiden başka seçenek yok. belediye otobüsü de minibüs de biter (belediye otobüsü saat 9-10'u geçmez) minibüs alandan çarşıya bellllki bulsan da özala bulamazsın. 12 olmadan binersen (özalda nereye gideceksin) taksi 25 tl kadar tutar. ama özalın neresi onu da söyle. hoş yine de 30'u geçmez.


  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (03.02.12 11:51:04) 
Adana havaalanında taksiler otomatik olarak gece tarifesi açıyor. O yüzden havaalanı içinden binme, 300 metre yürüyüp havaalanı kapısında bekleyen taksilere bin, boş yere fazla para ödeme.


  • cakabo  (03.02.12 12:09:21) 
Jolly Joker-Starbucks-Mado-Özsüt var hani, o civara gidilicek.

12'den sonra binsem ne kadar tutar taksi oralara?

bir de ben çok seviniyorum böyle adanalı/adana'da yaşayan insanlar görünce internet ortamında, hepsiyle tanışasım "ne kadar güzel insanlarsınız siz" diyip kahve içesim geliyor, nedendir bu?
  • hjarteblod  (03.02.12 21:20:18) 
adanalı değilim. adanadan nefret ediyorum. en kısa zamanda gitmek için en ciddi çabayı gösteriyorum. çok heveslenme yani :)


  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (05.02.12 02:05:07) 
ben de adanalı sayılmam, ben de adanayı sevmem, ben de bu sene sonunda istanbul'a gideceğim ^^. belki de bu yüzden, yani adana ve adana insanından beklentilerim düşük olduğundan, böyle duyurucu insanlar görünce "aa aklıbaşında insan" diye şaşırıyorumdur. ben adana'ya geldim bu arada bu gece. anlatmak istediğiniz birkaç anınız varsa starbucks'ta görüşebiliriz. öptüm.


  • hjarteblod  (05.02.12 02:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.