[]

Yazarlık Sırası

- arkadaşlar yazarlık sırası sizde de yaklaşık 2-3 haftadır çok ağır mı ilerliyor bende mi öyle?

otuz binlerde nerdeyse biner biner inen sıra şimdi günde 50 50 anca iniyor.

not: sıram yedi binlerde.


- ve sizce ne zaman sıra gelir?

 
bir gece ansızın gelebilir.devamlı online olmanla alakalı biraz da


  • kanaray  (03.02.12 00:31:57) 
dostum merhaba,
biner biner ne zaman indi bilmiyorum fakat "lanetli çaylak" olduğum zamanlarda bendede haftada 50 50 inerdi haftada bin kisi yazar olsa zaten troll'den geçilmez sanırım:) ama yinede bir gariplik var diyorsan info'ya bir mail at istersen...

  • lord midnight  (03.02.12 00:32:15) 
@lord midnight

yok bahsettiğim lanetli olanların sırası değil, ilk yazarlık sırası. günde biner biner sıram 30bin olduğu sıralarda inmişti.
  • Tyler89  (03.02.12 00:34:49) 
bir ara uzun süre giriş yapılmamış eski çaylak hesapları silinmişti, muhtemelen o zaman düşmüştür biner biner. yoksa 25 kondüktörle günde biner biner düşmesi biraz hayal.

sıran çok gerilerde değilse, bu ilerlemenin dışında her an yazar da olabilirsin, orada gördüğün normal sıran, kondüktörlerin önüne son 24 saat içinde online olmuş yazarlar geliyor.
  • ocanal  (03.02.12 01:15:31) 
mezarda solucanlar yerken sira gelir. oradan girersin rahat rahat. ttnetten daha iyi bir baglanti var. gel, bekliyoruz seni.


  • lostandloser  (03.02.12 01:17:22) 
geçen hafta her gün kısada olsa online oluyodum. sonucunda da bin sıra falan atlayıp 32400lere geldim. bu hafta yine kısada olsa, hergün online ım ama 32370lere geldi anca. bi tuhaflık var ama bende anlamadım.


  • frutos  (03.02.12 01:18:21) 
eğer yanılmıyorsam sırada önlere geçmek için şu iki koşuldan birinin sağlanması gerekiyor: ya kondüktörler ilk sıralardaki çaylakları inceleyip çaylak listesini azaltacak, ya da önündeki çaylaklar son 24 saat içinde sözlüğe giriş yapmayacak. bu sayede hem son 24 saat içinde giriş yapmamış çaylakların önüne geçersin, hem de önünde bekleyen çaylak sırası azaldığı için önlere geçersin. ben böyle biliyorum ama yetkili bi abey aydınlatırsa daha hijyenik olur tabi.

eğer benim bahsettiğim şekildeyse sıranın 30binlerdeyken daha hızlı, 7binlerdeyken daha yavaş akması gayet normal. değilse çok garip ama.
  • isimsiz uye  (03.02.12 10:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.