[]

Manchester - Ercan Uçuş

Selamlar pazar günü manchester'dan kıbrıs ercan'a THY ile (istanbul aktarmalı) uçuyorum bikaç sorum var ceveplarsanız süper olur.

1-Bagaj konusunda 23 kilo + 8 kilo (kabin içi) hakkım var. yalnız sitede kabin içine tek bagaj alınabilir yazıyor. ben buraya gelirken sırt çantamı ve laptop çantamı almıştım. bunun bir kesin böyledir! gibi bir kuralı var mı?

2-Muhtemelen bagaj hakkımı geçicem. sitede zone'lara ayırıp fiyat belirlemişler. yalnız MAN ve ERC farklı zone'larda. hiç aktarmalı uçuşta bu durumla karşılaşmadım. bu ücretleri ayrı ayrı hesaplayıp benden manchester'daki check-in sırasında mı alıcaklar? bir de kredi kartıyla ödeyebiliyoruz bu ücreti değil mi?

3-manchester'daki yer görevlileri (check-in elemanları özellikle) türk mü oluyor? dil konusu yüzünden değil ama check-in'deki elemanlar türk olursa olası ingilizlerden daha çok yardımcı olurlar gibi geliyor yukardaki 2 mesele için..

4-son sorum da şu, ben türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım yalnızca. kıbrısa her zamanki gibi kısa süreliğine gidiyorum. önceden giriş yaparken pasaportsuz nüfus cizdanıyla beyaz bir form doldurup girebiliyordum. şimdi istiyorum ki ben pasaportuma kıbrıs mührü vurdurmayayım. yine o beyaz kağıtla gireyim. ama istanbulda iki uçuş da dış hatlarda. yani pasaporta girip çıkma gibi bir durum yok. acaba durumu istanbulda izah etsem benim pasaport kontrolünden çıkış yapıp tekrar giriş yapmama izin verirler mi? tabi bir diğer sorun da 2 uçuş arasında 1 saat olması. acaba bunu yapıcak süre kalmazsa ercan'a indikten sonra da birşeyler yapılabilir mi?

teşekkür ettim şimdiden..

 
1-firmaya sorun
2-firmaya sorun
3-firmaya sorun
4-firmaya sorun
  • serabetan  (02.02.12 21:07:22) 
laptop el bagajından sayılmıyor. laptop çantası + 1 el bagajı taşıyabilirsiniz.

gideceğiniz destination neresiylse oranın zone'una göre ödemeniz lazım. MAN-ECNyi ECN, MAN-JFKyi JFK nin ücretlendirmesinde ödersiniz. bagaj hakkı da ona göredir zaten. hiç birini MAN'a göre olmaması lazım. o başka bi yerden MAN'a gelirken uygulanan fiyattır.

MAN'da yer hizmeti oralıdır. havayolu için özel check in olmaz.

Orda ECN için de check in yaptıracak mısınız? eğer öyleyse burda zaten pasaport girişi yapmayacaksınız? ingilitere2de kıbrıs tanınmadığı için yapmıyorlarsa da polise durumu anlatırsınız. daha da olmadı 1 saatte rahatlıkla giriş yapar arrival'dan çıkar sonra üst kata çıkar pasaportunuzu cebinize koyar kimlikle kıbrısa gitmek için verirsiniz pasaport polisine.
  • geldiler  (02.02.12 21:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.