[]

bilgisayardan fax gönderme ?

arkadaşlar windows 7 de aygıtları görüntüle dediğim zaman fax yazısı çıkıyo.tıklıyorum bilgisayarınızda fax bulunamadı ara ya tıkla fln diyo tıkladığım zaman ise bluetoothla bağlı olduğum telefon gözüküyo.telefonumu fax çekmek için modem olarak kullanabilir miyim ? kullandıktan sonra ise başarılı şekilde yollandığını nasıl anlarım? son sorum ise karşı taraf benim bilgisayarıma nasıl fax çeker bu yöntemle yani onlara gelen faxta benim cep telefonum mu yazacak ?




 
fax-modem'e ihtiyacınız var, hani telefon kablosunu takıp da 146'yı arattığımız, çevirmeli ağ kurduğumuz kart: www.bloginformatico.com

telefon ile olur mu bilmiyorum

şunu da inceleyin: www.ehow.com
  • f2dx  (02.02.12 17:01:47) 
bazı modemler adsl den fax xekiyordu, yazılımına bakmak gerek.


  • bryan fury  (02.02.12 17:14:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.