[]

alttan ders

istanbul üni. öğrencisiyim. yarıyıl bitti 3 dersten ff bir dersten dc getirdim. bu üç dersi alttan ders olarak ne zaman alacağım? ikinci dönem mi seneye mi? bi de nası alacağım bu dersleri?




 
ff gelen dersleri bütte veremezseniz seneye alırsınız.


  • saklayayim yok soyleyeyim  (02.02.12 16:47:29) 
evet bütte veremedim. o halde seneye alıyorum da, ders seçimi yaparken mi seçicem o alttan dersleri. nası alıcam seneye bu zımbırtıları.


  • krater  (02.02.12 16:49:29) 
ders seçimi yaparken, evet. dönem için almanız gereken derslerin yanında ff leri hatta isterseniz dc olanı da secebilirsiniz.


  • saklayayim yok soyleyeyim  (02.02.12 16:53:20) 
peki alttan dersi hangi durumlarda alamam seneye. yani agno'm ne olursa o dersleri seçemem. ve ayrıca seçemezsem ne olur -bu da son sorumdur-.
saygılar.

  • krater  (02.02.12 16:55:25) 
vala ben mezun olalı epey bi oldu ama iü yönetimi kıllık edip değiştirmediyse en son agno nun 1.8i gecmesi lazımdı dönem alabilmek için. yani siz alttan dersleri her halükarda alırsınız öncelik onları temizlemede olur da agno 1.8 i gecmezse dönem almada sıkıntı olurdu eskiden.
dönem tekrarı söz konusu olmadan temizlersiniz umarım.

  • saklayayim yok soyleyeyim  (02.02.12 16:58:53) 
bokunu çıkardım farkındayım ama son bi soru daha. bahar yarıyılı için ders seçimi yapıyorum şu an. seçmeli dersi almasam ne olur?


  • krater  (02.02.12 17:21:17) 
aynı dersleri bi dönem icinde 2 kere alamazsınız zaten.seneye alacaksınız o dersleri.


  • zrtbzz  (02.02.12 17:40:38) 
seçmeli ders almasam ne olur ne demek ya?
o dönem alman gereken kredi 18 ise, bunların 14'ü zorunlu derslerdense, kalan dört krediyi seçmelilerden tamamlayacaksın demek oluyor bu.

  • baldur2  (02.02.12 17:57:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.