[]

Film Adı

Yahu film hakkında pek bi şey hatırlamıyorum aslında, bi yerde dönen devasa bi taş kütlesi vardı, kendi çevresinde dönüyodu. İçine bi helikopter dolusu mu bi araba dolusu mu ne adam gönderiyolardı. İçeride ölenler tekrar canlanıyodu, hastalar iyileşiyodu falan. Bu devasa bi şeydi ama (taş yani)

Bi de kadın hamile miydi neydi oraya girince artık hamile olmadığını farkediyodu filmin sonunda.

Hükümet ya da teröristler o taş kütlesini patlatmak için içeriye nükleer bi şeyler yerleştiriyodu ama asıl eleman nasıl olsa ölen kalkıyo bize bi şey olmaz diye rahat rahat taşın içinde dolanıyodu.

Tabi bu söylediklerimin bi kısmı yalan yanlış şeyler olabilir ama genel olarak böyleydi.

Şimdi sorarım sana ey duyuru kullanıcısı neydi bu filmin adı?

 
o devasa taş dediğiniz şey piramitse (içinde ölülerin canlanması, hastaların iyileşmesi, nükleer bir şeyler vs. kısımları tutuyor) film stargate www.imdb.com ama hamile kadın hatırlamıyorum :/


  • irbat  (02.02.12 03:44:28) 
Sphere'e de benzito gibi ama...
www.imdb.com

  • mabl  (02.02.12 04:52:38) 
  • ermanen  (02.02.12 05:22:47 ~ 05:27:21) 
Herkese teşekkürler, söylenenlerin hepsi çok benziyor ama cevap Epoch.


  • 3 atli 7 katli  (02.02.12 22:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.