[]

avea çok moralimi bozdu nasıl ayrılacağım :(

günaydın arkadaşlar bu karlı günde size iş yerinden sesleniyorum :(

avea ile başımdan bir kaç olay geçti bunları size aktarıp bilgi ve tavsiye almak istiyorum.

1. aveanın websitesinde faturalı hatlar için aylık 1 gb mobil net paketi 19tl yazıyor. (www.avea.com.tr
ama bunu aveaya söylediğimde öyle bir şey yok diyor.

2. geçen hafta rusyadaydım 30dk arama aranma paketi aldım. bu hafta da hindistana gidicem dedim belki dakikalarım kalmıştır orada kullanırım. ama müş hiz öyle bir paket almadığımı söyledi yaklaşık bi 20dk konuşma tartışma sonrası paketimin olduğunu gördü ama kaç dkam kalmış göremeyeceğini ama hindistanda kullanabilcemi söyledi dakikaları. emin misin dedim evet dedi. sonra içime bi kurt düştü bi daha bakın dedim meğer hindistanda kullanılmıyomuş üstüne dksı 8tl imiş. yani kızı üstelemeseydim yüzyılın faturası götüme gircekti.

3. az önce faturam geldi 38MB mobil internet aşımım olmuş bunun için 35tl talep ediyorlar. ama sitelerinde mb aşımı için 0.05tl yazıyor. yani 2lira falan. ama böyle bir şey de yok diyorlar.

4. ben mi bir şeyleri yanlış görüyorum? 2 ay sonra taahütüm bitiyor cezayı ödemeden kapatamaz mıyım hattı mı?

 
malesef kişisel olarak vereceğiniz hiç bir mücadele kalıcı etki yaratmayacağı gibi sizi de canınızdan bezdirecektir. belki bir tüketici derneğine başvurursanız yardımı dokunabilir (şimdi gidin tüketici hakem heyetine şikayet edin bile desem, faturanızı aşan miktarda masraf yapmak durumunda kalabilirsiniz, zaten bezmiş müşteri iyice çileden çıkıyor böylece, avea gibi şirketler de bunu kullanıyor) işte bu dernekler hukuki yardım olsun, belki başvuru konusunda bir yardım olsun faydası dokunabilir. taahhüt bitmeden kapatmaya kalkarsanız sizin zararınıza olur, 2 ay sabredin.


  • avkatbey  (01.02.12 09:40:55) 
müşteri hizmetlerine, hele ki sokaktaki avea bayilerine sakın ama sakın güvenmeyin...

cahilin birine denk gelme olasılığınız var ve sonrasında kabak sizin başınıza patlıyor...

en sağlamı yine web sitesinden güncel bilgileri öğrenip, müşteri hizmetlerini öyle aramak.
  • brkylmz  (01.02.12 10:52:39) 
@brkylmz ben de netten kontrol edip aradım ama yine de anlamıyorlar.

az önce mesaj geldi 41tl iade yapacaklarmış hadi bakalım şimdi onu da beceremezlerse bak sen
  • zenc  (01.02.12 11:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.