[]

şakirt olarak tabir edilen kesimin ertuğrul sağlam sevgisi

ve fatih terim nefretinin sebebi nedir?




 
her ne kadar şakirt olmasam da ben de aynı durumdayım. ertuğrul daha efendi geliyor insana. hem futbolcuyken severdim hem de şimdi. terim'e ise ego patlaması yaptığı için zıtım.

ertuğrul biraz muhafazakardır. eşi de başörtülü sanırım. ondan olabilir. ama terim'e nefret duyduklarını ilk kez sizden duyuyorum..
  • efreet sultan  (01.02.12 00:26:44) 
terim'den nefreti ben de duymamıştım. aksine milliyetçi-muhafazakar eğilim sebebiyle severler onu da. şakirt diye tabir edilenden kasıt da tüm mütedeyyin kitleler oluyor galiba. şakirtlikle alakası olmamasına rağmen milli görüşçüler, adnan hocacılar, alperenciler, süleymancılar vs de sever ertuğrul'u dindar bi insan olduğu için.


  • eskiyemeftun  (01.02.12 00:39:37) 
şakirtler birbirini kollar, sever ve destekler. mottosu bu adamların


  • nothanxhoney  (01.02.12 00:51:31) 
ertuğrul sağlam'ı öve öve bitiremeyip fatih terim'e kıl olduğunu belirten 3-4 tanesine denk geldim de... ilginç geldi.


  • zgrydn  (01.02.12 00:53:44) 
Ertuğrul sağlam muhafazakardır.
Fatih terim milliyetçi.
Milliyetçileri sevmezler.
  • almanyayenilincebizdeyeniksayildik  (01.02.12 08:30:27 ~ 08:31:15) 
Ertuğrul Saglam cemattendir nurcudur,hakansukur Okan buruk da aynı cemate mensup olup gülen cematinin uyesidir.Fatih Terim'in cemattle alakası yoktur, ickici adamı sevmezler en bariz açıklaması budur


  • Bysb  (01.02.12 10:14:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.