[]

bilgisayar toplamaca

yakın gelecekte bir masaüstü toplamayı düşünüyorum. sadece bir adet kasaya ihtiyacım var. monitör klavye ses sistemi mouse ıvır zıvır halihazırda mevcut. bir satıcıya gidip bi tarafıma kazık yemekten korktuğum için ilk etapta sizlere bir danışayım dedim. bilgisayardan istediğim özellikler:

-beni bir kaç yıl rahat götürebilecek özelliklere sahip olması.
-oyun performansı inanılmaz olmasa da çağın gerisinde olmaması. iyi denilebilecek düzeyde olması. açıklayıcı olarak şunu yazayım: halihazırda piyasadaki oyunların hepsini zorlanmadan full detayda veya full e yakın ayarlarda oynatabilecek olması.(dolayısıyla ekran kartı ram gibi parçaların tatmin edici düzeyde olması)
-500 veya 750 gb minimum hafızaya sahip olması
-5+1 destekli ve iyi denebilecek bir ses kartına sahip olması.

internette gezindim. şöyle bir site buldum :
www.teknomarketim.com

benzeri siteler elbetteki vardır. fakat 2 dakikanızı ayırıp ben şöyle birşey topladım. şu şu açıdan iyidir diyebilecek cengaver bir suser var mıdır? başka bir siteden de olabilir veya aklınızdaki basit bir sistemi de buraya yazabilirsiniz.

ayırabileceğim bütçe 1000-1200 lira civarıdır. bu fiyata olmaz diyorsanız ne kadar bütçe ayırmam gerekir onu da belirtirseniz sevinirim. toparlamadan önce bir ön bilgi olarak şeyetmiştim. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

 
o bütçeyi şöyle 1.750lere çıkarırsan güzel bişi çıkar ortaya. Aksi hallerini de toplarız sorun değil. 5+1 dediğimiz sistem DTS falan çözüyor mu optik/coax bağlantısı var mı? yoksa sadece center/front/sub jackları mı bağlantısı?


  • wallcan  (31.01.12 23:13:46) 
donanımhaber sistem tavsiye bölümü öneririm...bit.ly


  • mars'dan yazan varlık  (01.02.12 00:13:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.