[]

şikayet etmek istiyorum

bugün bulunduğum ilçedeki iki turkcell merkezine gittim ve kampanyalı nokia cihazlarına bakmak istedim. adamlar ısrarla nokiayı kötüledi samsung cihazları kaktırmaya çalıştı. ben nokia istiyorum dedikçe kötülediler resmen nokia satmak istemiyorlar. bunu nokiaya nasıl bildirebilirim bu adamların yapmaya çalıştığı neydi bilmiyorum ama samsung telefon istemiyorum dedikçe böyle yaptılar. iki yer de aynı şahsa ait.

sattıkları ürünlere yaklaşımları çok kötü ve bence ceza almaları gerekiyor bu şekilde devam ettikleri sürece.


 
1-tüketici hakları derneği
2-sikayetvar.com

  • yetkili birine benzeyen abi  (31.01.12 16:09:13) 
nokia değilde türkcell'e şikayet edebilirsin. şikayetvar.com buna yaz ilaki dönen olur.


  • genıus  (31.01.12 16:09:14) 
ne hakkı afedersiniz de ben parama ve zevkime göre istersem gider en dandiğini alırım kimse benim alışverişime müdahale edemez ki nokiadan da çok memnunum.


  • rubiks cube  (31.01.12 17:06:44) 
@rubix cube bence telefon aracılığı ile halletsen daha iyi.şikayetvar.com'da daha çok telefonum bozuk çıktı değiştirilmedi vs gibi şikayetler var ve sizi dikkate almama ihtimalleri yüksek.bu olaya gelince;iyi niyetli olma ihtimalleri yok gibi çünkü sen almak istediğin telefona son kararım diyosun onlar ısrarla pazarlamacı gibi mal satmaya çalışıyolar.samsungtan belki para alıyo bu herifler belki aralarında gizli anlaşma var.haksız rekabet olabilir.böyle bi olaya duyarlı olduğunuz için sizi kutluyorum.


  • michael jackson  (31.01.12 17:30:48) 
@michael dediğin gibi arayacağım yarın, bir telefon numarası buldum. gizli müşteri olarak böyle yerlere teftişler yapmaları gerekiyor. muhtemelen adamlar anlaşma yapmışlar anladığım kadarıyla. 15 yıldır nokia kullanıyorum gerçekten çok memnunum bu markadan. neden hiç yoktan değitireyim bilmiyorum. bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. teşekkür ederim.


  • rubiks cube  (31.01.12 18:06:48) 
tcell den umıdını kes zira telpa tcell ın en yakın ıs ortagı. adamlar tcell ıstıyor dıye cıft sımlı cihaz getirmıyor fln.

nokia ya bildireiblirsin onun dısında pek alternatıfın yok.
  • bryan fury  (31.01.12 18:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.