[]

Troller niye silinmiyor?

ekşisözlük eskisi gibi değil yea klişesi yapmayacağım. ancak 3. nesilden beri takip ettiğim ekşiden aşırı derecede soğudum hiç açıp bakmıyorum bile artık neredeyse. az önce gireyim dedim 31 ocak 2012 istanbul'da kar yağışı ve leyla ile mecnun gibi belki de günün en çok okunacak iki başlığına saat 00.00 itibarı ile başlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan din ve kürt meseleleriyle ilgili girilen entryler ilk sırada bulunuyor. sadece tanım entry girmek sözlük için yeterli değildi sanki eskiden. adam leyla ile mecnun başlığına 00.00da neler yazmış bi girip bakın yahu. gerçek düşünceleri olmadığı da belli ama niye silinmiyor bu suserlar? kar yağışı başlığına kürt ermeni vs bir şeyler karalamış adam bu nedir yahu yemin ediyorum iğreniyorum artık bir zamanlar ana sayfam olan siteden

önemli ekleme: sorunun asıl cevap bekleyen kısmı şu: tamam bu adam sözlüğü değil cebini düşünüyor da bu siteye çok sık girmeyen insanlar kar yağışı başlığı altında ilk entry olarak "kürdistandan izleyeceğim" yazısını görünce "bu ne biçim site lan" deyip bir daha girmez diye düşünüyorum. yani ben çok sık girmediğim bi siteye girdiğimde leyla ile mecnunla alakalı bir şey okumak istediğimde ilk olarak fethullahın ağzından çıkmış gibi yazılan bir hikaye görsem küfrü basar bir daha da girmem. buna rağmen silmemek niye bu adamları?


 
formata uyduruyorlar.


  • lorenzen  (30.01.12 23:15:44) 
çünkü sözlük formatına uyuyorlar. olan bu.


  • clones  (30.01.12 23:15:46) 
sözlük formatına ve tck'ya uygun olduktan sonra tüm yazarlar istediklerini yazabiliyorlar. sözlüğü sözlük yapan da bu zaten.


  • zgrydn  (30.01.12 23:20:57) 
ifade ozgurlugu


  • sakura  (30.01.12 23:21:07) 
ekşi sözlük öyle çok bilinmeyen veya içeriğini sadece belli kişilerin oluşturduğu bir site değil ki "fetullah ne alaka ya girmem bir daha ben buraya" diyebilinsin. öyle diyen adam zaten girmesin bir daha. yüzbinlerce entry olan bir yerde bu tip şeylere takılan adam zaten sözlüğün ne olduğunu kavrayamamıştır.


  • thugster  (30.01.12 23:28:07) 
fethullah gülen hocaefendimizi ve kürtleri sevmiyorsun. ayrılıkçısın. elhamdüllilah türkiyede ve kürdistan'da senin gibilerden az kaldı..inşallah allahın izniyle yeni anayasamızda daha adem-î merkezi bir yönetim şekli oluşturulacaktır...

güzelmiş böyle yazmak :)
  • uykusuz her gece  (30.01.12 23:44:15) 
arkadaşlar bahsettiğim şeyin neresini anlamadınız merak ediyorum bazı cevaplar çok saçma çünkü. ifade özgürlüğüyle fethullahı sevmemekle "31 ocak istanbulda kar yağışı"nın ne alakası var? "kürt ve ermeni düşmani pis türkler"le leyla ile mecnunun ne alakası var bunun neresi ifade özgürlüğü? "fethullahı sevmiyorum o yüzden girmem bi daha" verdiğim örnekten gerçekten bunu mu çıkardınız?

adam gitsin fethullah başlığına yazsın ona bir şey diyen yok. herifler ekran başından günde milyonlarca hit alan sitede kendi başlarına eğleniyolar kimsenin sesini çıkardığı yok
  • ack3000  (31.01.12 00:54:07) 
uykusuz her gece tam olarak örneklemiş durumu


  • ack3000  (31.01.12 00:54:27) 
neye göre sileceksin ki? yaptıkları tam anlamıyla o..... çocukluğu da olsa adamın gerçek düşünceleri de olabilir onlar. en azından aksi kanıtlanamaz.

belki eksi bilmem kaç karması olanların demokratik yöntemlerle uçurulma olayı olabilirdi ama onda da çelişkiler olur.
  • isimsiz uye  (31.01.12 10:49:54 ~ 10:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.