[]

ingilizce çeviri

telefona yazılım yüklerken bir uyarı penceresi açıldı. şunlar yazıyor: "please disconnect the usb cable from your cell phone before installing usb driver. if your phone is connected to pc, usb driver will not install correctly." ne demiş bu?




 
kurarken telefonu usb den cıkar duzgun kurulmaz demıs.


  • bryan fury  (30.01.12 19:46:33) 
usb sürücüyü yüklemeden önce telefonun usb kablosunu çıkarın. telefon pc'ye bağlıysa, usb sürücü düzgün şekilde yüklenmeyecektir. diyor.


  • in vino veritas  (30.01.12 19:46:35 ~ 19:46:51) 
anladıysam arap olayım. ben de öyle çevirdim emin olmak için sormuştum. kabloyu çıkartırsam havadan mı gidecek bilgiler telefona. çıkardım şimdi bağlantı kesildi dedi.


  • ilkinci  (30.01.12 19:49:30) 
ahah ben online yükleme filan yaptığını düşünmüştüm. kabloyla yapıyorsan baya saçma oluyor tabi :) bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor olmalı. ama anlamadık.


  • in vino veritas  (30.01.12 19:52:19) 
şu şekir olabilir: bağlantıyı kes ama kablo takılı kalsın. mesela ben telefonumu bilgisayara bağladığımda 3 tane seçenek çıkıyor. birinde hızlı işlem yapıyorsun ama bütün işlemleri yapamıyorsun. diğerinde her şeyi yapabiliyorsun diğeri de bağlantıyı kesiyor. disconnect ten bahsettiği şey budur belki? yine saçma geliyor ama eyyorlamam bu kadar


  • ack3000  (30.01.12 19:55:53) 
doğrusu buymuş. bilgisayara bikaç şey indirtti. şimdi telefonu tekrar bağlamamı istedi. emme bu sefer ben telefonu bağlayamıyorum :P


  • ilkinci  (30.01.12 20:00:05 ~ 22:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.