(2)
duyurudaki kan duyuruları
birkaç gündür dikkatimi çekiyor da, bu duyurular neden sadece sözlük üyelerine açık bırakılıyor ?duyuruda bir soruyu araştıran ama yazar olmayan birinin kanı da aranan kan ile uyuşabilir, "yaza" kanı değerli filan mı oluyor? bir araştırmaya mı kurban gidiyoruz ?saygılar, sevgiler.
birkaç gündür dikkatimi çekiyor da, bu duyurular neden sadece sözlük üyelerine açık bırakılıyor ?
duyuruda bir soruyu araştıran ama yazar olmayan birinin kanı da aranan kan ile uyuşabilir, "yaza" kanı değerli filan mı oluyor? bir araştırmaya mı kurban gidiyoruz ?
saygılar, sevgiler.
0
duyuruların internet kullanıcılarına açık olup olmamasının kararını duyurunun sahipleri veriyor. dilerseniz kendilerine sorun.
burada herkese açık onlarca kan aranıyor duyurusu zaten var;
www.eksiduyuru.com
0
hayır durumun yazar kanının değerli olmasıyla alakası yok.
duyuru açarken "internet kullanıcıları görebilsin" seçeneği varsayılan olarak seçilmemiş durumda. duyuru sahibi, isterse o seçeneği işaretleyip soruyu dışarıya açıyor.
kan aranıyor ilanı veren kişiler ise ya aceleden ya da o seçeneği görmediğinden (çünkü kan ilanı vermek için elindeki imkanları kullanmak istiyor ve daha önce kullanmadığı bir platform olan burayı da kullanıyor) o seçeneği seçmiyor ve ilan, default olarak dışarı kapalı olarak yayınlanıyor.
olay bundan ibaret.
edit: ben böyle bir şey fark ettikçe soruyorum istiyorsanız dışarı açalım duyuruyu diye. tabii gözümden kaçanlar oluyor haliyle :)
0