[]

bir jinekoloğun web sitesi ve sözleri... ne dersiniz? yorumlar?

suphitoprak.gen.tr

sağda:

-----
-----
-----

(Cep telefonumu sadece kayıtlı hastalarım arayabilir)

3. Kayıtlı olmayan hastaların danışma veya soru sorma amaçlı olarak telefon ile aramamalarını

4. Kayıtlı hastalarımın ise ister devam ediyor olsunlar ister olmasından normal zamanlarda muayenehane telefonumdan acil durumlarda cep telefonumdan danışma amaçlı bile olsa arayabileceklerini

beni mazur göreceğinzi umuduyla ÖNEMLE DUYURURUM

-----
-----
-----

bana çok kabaca geldi.

kaldı ki hem web sitene telefon koy hem de sadece kayıtlılar arasın de.

şaka gibi. o zaman oraya yazma be adam.

sitenin hali de zaten berbat.

evet yorumlarınız nedir?

adam haklı mı veya ne?

bence: hem kabaca hem de teknik hata. hem oraya yaz hem de arama de? hastana kart ver madem be adam?

 
adam haklı. zira kimsenın numarasını ezberleme gibi mecburiyeti yok. bası sıkısır netten bakar bulur fln.

ikincisi, amme hızmetı degıl bu. bildigin ticari bi iş. hastası olmayan bırıne ne dıye yardım etsın. kalk hastaneye git? gidemeyecekdurumdaysan ambulans cagır.
  • bryan fury  (29.01.12 14:45:20 ~ 14:47:48) 
bence de haklı, kayıtsız hasta arayabilir acil bir durumda, hastayı tanımadığı için söylediği şeyler sorun yaratabilir, hamilelik sonuçta bu, risk almak istemiyor doğal olarak.


  • pinking of you  (29.01.12 15:07:30) 
numarayı herkese açık bir yere ekleyip sonra da sen ara, yok yok sen arama, şeklinde izahat vermesi saçma tabii ki.


  • african rain  (29.01.12 15:24:23) 
yazının tamamını ss koymuşsunuz amma niyeyse soruyu sorarken başını yazmayıp kıçını yazmışsınız sadece. ben size sorayım, niye maddeleriniz 3'ten başlıyor sorunuzda? başına da ... koymuşsunuz?

oysa kendi kendinize yazmayı gerekli görmediğiniz kısımda, yani 2 numaralı maddede "cep telefonumu acil durumlarda arayabilirsiniz" diyor. kayıtlı veya kayıtsız demiyor. yani acil durumu olan gayet kayıtsız hasta da arayabilir. acil durumun varsa kim olursan ol ara diyor. ama acil durumunuz yoksa "yav benim oramdan koku geliyor nedendir" diye aramayın diyor. "o gibi şeyleri sadece kayıtlı olan, yani tanıdığım bidiğim hastalarım arasın ki ben de bilerek cevap vereyim" diyor.

adam son derece haklı. halka açık yee cep telefonu numarasını verip "ama şunlar arasın" demesi de son derece normal.
  • kibritsuyu  (30.01.12 09:48:33 ~ 09:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.