[]

iç mimarlar yada mimar gibi davrananlar

odamı boyamayı düşünüyorum, hangi renge boyasam? bordo dedim kendimce ama sonra iç karartan bir şey çıkmasın ortaya? aydınlık ortam severim çünkü.
ayaklı lamba falanda var gerçi, bordoyla gider mi bilemedim.

öğrenci evi, bu yüzden g.t kadar odada yapılacak bu işlem.
oda öğleye kadar güneş alıyor bide, siyaha bile boyasam aydınlatır, o derece.[bunları neden söyledim bilmiyorum, belki faydası olur.]

i.imgur.com

odamın fotoğrafını çekmeye çalıştım paranomik olarak, umarım becerebilmişimdir.

 
hoca bordo biraz daha küçük hissettirir odayı, ancak tavsiyede bulunamayacağım


  • dieselsingle2  (29.01.12 11:54:28) 
açılın içmimarım. bej toparlayacaktır. gençlik hevesleriyle kötü kafe rengine boyamamanı tavsiye ederim. artı koyu renk hatayı belli eder, duvarın bu haliyle koyu renk kötü durur.


  • african rain  (29.01.12 12:05:55 ~ 12:07:19) 
bence koyu gri tercih edebilirsin.bi arkadaşım kullanıyor odasında çok şık bayılıyorum sarı lambaderle falan güzel oluyor.


  • hıkmıkzık  (29.01.12 12:20:39) 
acik turkuaz (cok tatli, su rengi gibi bir mavi yani) veya tiffany rengi denen yesil-mavi arasi bir renk oneririm. duvarlara baktikca icin acilir; bu sene acaip revacta ic mekanlarda ve hatta mobilyalarda. bir de pinterest.com u incele, bir suru fikir bulacaksin.


  • freefroglet  (29.01.12 13:23:31) 
bej - açık gri gibi bir renk boyayın. yatağın başının olduğu/mantar pano'nun olduğu duvar tek başına bordo olup diğerleri açık bir renk olabilirse pencereden gelen ışıkla öyle karanlık filan olmaz.


  • dasher  (29.01.12 13:55:06) 
hangi renk olursa olursa olsun çok açık tonlardan seç özellikle de oda küçükse


  • cnonefb  (29.01.12 13:56:25) 
bir ilave yapayım, öğrenci evimde yapmıştım hoşuma gitmişti
kapıyıda aynı renge boya ama kapının kasasının pervazını kontrast oluşturacak başka bir renge boya. güzel görünüyor

  • kisa  (29.01.12 15:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.