[]

kargosu ne tutar bunun?

evet, te amerika'dan kaça getirir bunu USPS?
(laptop bataryası)

shipping kısmında ''an economical choice'' diyor ama ne kadar economical onu soruyorum :/

www.level8technology.com

 
max 40 usd


  • bryan fury  (28.01.12 22:29:16) 
e zaten satın alacağın zaman adresini girdiğinde sana shipping bedelini de gösterecektir ? yurtdışı kargolarda alıcı ödemeli diye bir olay yok


  • delidir yakalayin  (28.01.12 22:32:46) 
Sorry, we are unable to complete your order at this time due to incomplete or invalid billing information. This store only accepts credit card orders from customers with a billing address from the store's home country of US.


Sadece ABD adresli kredi kartlarını kabul ediyor ve sadece ABD'ye gönderiyor.
  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (28.01.12 22:39:41) 
@size hiç bir şekilde...

nerede yazıyor acaba? ben göremedim :S

hayır eğer öyleyse neden farklı bir adres girin kısmında şöyle bir seçenek sunuyorlar: img267.imageshack.us
  • kisa bisey olsun istemistim  (29.01.12 01:07:45 ~ 01:14:11) 
ircalc.usps.com

Kargosu $16.95 diyor. Turkiye gumrugunde sorun cikmamasi icin kutunun disina seffaf poset icerisine ticari fatura koydur. Yoksa kutuyu acip kafalarina gore vergi aliyorlar.
  • naalakasivar  (29.01.12 03:59:40) 
usps kargo hesaplama şeysi mantıklı. ama şrketler usps ile gönderse bile fiyatları farklı (yüksek veya düşük) olabiliyor.

bunun dışında ben sizin ekran görüntüsü koyduğunuz yere geldim ve tüm türkiye bilgilerimi yazdım (dediğiniz gibi tr seçilmesine izin vermesi garip) ancak ardından bu hata ile karşılaştım. şimdi hatırlamıyorum ama bir kaç farklı deneme de yaptım yine aynı hata çıktı. son olarak paypal denedim. onda rakamı alacaktı 4$'da kargo bedeli yazdı. bu da ürünü paypal ile bile ödesem türkiye'ye göndermeyeceği anlamına geliyordu (en azından o ödeme ile. yoksa sadece 1 dvd amazondan 6-7$'a geliyorken üstelik usps ile, 4$'a onun gelmesi mantıksız geldi bana. sonuç olarak ödeme noktasına kadar gelin size uygun kargo fiyatı falan verirse sorun olmaz alırsınız. ve sanıyorum abd kartları ile ödeyip başka ülkelere "hediye" anlamında göndermeniz mümkün olsun diye öyle bir seçenek listesi sunmuşlar. veya abd dışında yaşayan abd vatandaşları için bunu yapmış olabilirler.
  • Size hiç bir şekilde isteğiniz dışında mail g  (29.01.12 09:46:34) 
Satis yapan firma uzerine "Shipping and Handling Fee" adi altinda fiyat ekler(S&H). Yukarida sordugunuz ucret "Shipping" yani posta ucretidir. Onu alip paketin icine koymak, postaneye birakmak icin de ayri ucret(Handling Fee) isteyebilir.


  • naalakasivar  (29.01.12 14:44:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.