[]

Dondurulmuş patates ve köfte hakkında

(önemli not: çok açım lütfen yardımcı olun)

Merhabalar soru şu 2 gün önce "bim" den dondurulmuş patates aldım birde şu ucuz inegöl köftelerden. hiç açmadım fakat buzdolabım olmadığı için mutfağa öylece bıraktım. mutfak kış sebebiyle soğuk biraz acaba bozulmuş mudur ürünler? sizce tüketsem sorun olur mu?

not: patatesler biraz salmış kendilerini köftelerde bi değişiklik yok

 
@cigerdelen evde pek bişi yok ama olanları sayayım bezelye ketcap bal peynir salça sanırım soğanda var.
not: gözünü seveyim bişeyler almak için evden dışarı çıkarma beni
not2: ilgin için teşekkürler :)
  • infernalcadre  (28.01.12 12:55:00) 
patatesi don halinde kızartmanı önerir genelde paketin arkasında, çıtır çıtır olmaz muhtemelen. bi de bi tavada çok az yağ ile soğan pişir üzerine biraz şeker serp karamelize bi soğan yapmış olursun köfte patatesin yanına.


  • diyojenimtırak  (28.01.12 14:16:14) 
@diyojenimtırak açıkçası şuan tek derdim acaba yersem ölür müyüm :) çıtırlığından filan geçtim


  • infernalcadre  (28.01.12 14:46:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.