[]

Ucuz ama kaliteli giyinmek ?

Şimdi Lacoste, diesel ya da diğer kallavi marka etiketini almış ürünlere öğrenci gelirimizle fiyatından ötürü vitrinden öte pek yaklaşamıyoruz malesef. Acaba şöyle bir mağaza olsa mesela kaliteli ürünlerin seri sonlarını ya da ufak defolularını çok daha ucuza satsa da bizleri mutlu mesut etse bizde seçip seçip alsak mutlu olsak? Evet aynen öyle.. Kaliteyi ucuza ya da en azından kalitesinden ufak tefek şeyler kaybetmiş ürünleri ucuza getireceğimiz giyim mağzaları istanbul'un nerelerinde vardır ?




 
fabrika satış mağazaları var aslında bir çoğunun
misal hangi şehirdesin söylersen sana yakın bir iki yer tavsiye edebiliriz sanırım

  • demlikposet  (06.08.08 00:28:48) 
İstanbul.


  • joehigashi  (06.08.08 00:30:28) 
outlet mağazaları. şu mağaza diyemesemde şehir merkezlerinde olanlardan uzak dur derim.


  • insanimsi  (06.08.08 00:45:19) 
zeytinburnu olivium center var.genel olarak bir cok markanın outleti mevcut orada.aylık gıdıp alısverıs yapılabılır.
ayrıca tam hatırlamıyorum yerını ama kadıkoy cıvarındaydı sanırım bir yerde energie nin outleti var.

outlet degılde alternatif marka soruyorsan eger xside diye bir marka var.lcw grubunun markası.ozellıkle tshirtlerde kalıplar cok guzel.modeller de hoş.10 liraya tshirt satıyorlar.guzel seyler bulabılırsın.
  • isott  (06.08.08 00:52:47) 
şu sıralar bir çok mağaza sezon indiriminde. collezione'da bunlardan biriydi 2 tshirt 2 short aldım 60 ytl'ye. normalki fiyatları 150 yi buluyordu.


  • nihilanth  (06.08.08 01:12:17) 
ikitelli de misal collezion ve lcw nin ve fabrika satis magazalari var. lcw ye gitmistim ucuzdu. bir de mavi nin bayrampasa'da yine fab. satis magazasi var defolu kotlar oluyor ve mavi'den baska colins ve bunun gibi markalarin magazalari o civarda bulunuyor.


  • nesfit  (06.08.08 01:49:00) 
C&A candır. marka değil ama kaliteli.


  • neronas  (06.08.08 02:01:06) 
trenle biraz kasarsan izmit outlette var. acaip ucuz oluyor. okul orda olduğundan 3 senedir istanbuldan giysi bile almıyorum.


  • darknum  (06.08.08 02:52:29) 
izmit outlet centerdaki levisdan kot alma da kotu başka bi yerden al (nedenini merak edene açıklayabilirim) tavsiyem sana istanbulda and yakasında nautilus içinda jack jones var ne pahalı ne çok ucuz ama gayey şık şeyler var tshirt sweat shirt ve kot olarak.ayrıca lcwde aradığın her türlü ürünü bulabilirsin ila lacoste olmayabilir seven hilldende giyinebilirsin bi lacoste polo yaka t shirt 270 ytlden başlıyor seven hillde polo yaka t shirt 30 ytl falan kaliyeti ucuza bulabilirsin tabi


  • buffy de vampir sayilir  (06.08.08 04:57:47) 
aslında sezon sonu indirimlerini takip edersen çok ucuz oluyorlar cevahirden bile 150ytllik çizmeyi 30 ytleye zaradan falan kotları 20 ytleye alabiliyorsun ayrıca çok bilindik yerler ama beyoglu iş merkezi ve terkos çok ideal hem ucuz hemde topshop river island gibi bir çok markayı bulabiliyorsun merterde olabilir oradada bir kaç magaza var odan 15 ytleye aldıgım elbiseyi topshopta sezon sonunda 99ytleye goruncepek şaşırdım birde oliviumdaki poloya mutlaka bak ben ordan 2 kazak bi tunik 3 bodyi 45 ytlye almıştım


  • hypnose  (08.08.08 01:05:29 ~ 11.08.08 20:03:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.