[]

ayni paraya alinacak dizustu masaustu farki?

laptop aldim ve masaustu gibi sabit duruyor...

Keske masaustu alsam diyorum o paraya (1 sene once 1300lira)

sunu merak ediyorum:

eskiden denirdi ki "normal bir laptopa verecegin parayi masaustune ver super performansli bir alet alirsin"

şu an o fark cok kapandi mi? Hala acik mi?

SORU: Yani su an birisi 1500liraya ortalama bir laptop alsa veya masaustu alsa hiz performans ekran goruntu gibi olaylarda cok cok fark yasar mi?

Yoksa hemen hemen ayni midir?

Soru cok genis farkindayim ama yaklasik olarak yanitlarsaniz sevinirim.

Onemli olan ne yapacagindir diye soracak olanlara bastan soyliyeyim:

asla oyun oynamam.

Autocad gibi muhendislik cizim programlari kullanmam.

 
oyun oymanıyosan çok bi fark olmaz. başka bi şey almana gerek yok. laptop kasınca arada verilerini başka yere yedekleyip format at, dünyadaki diğer 1 milayar insan gibi.


  • aksasu  (28.01.12 04:16:47) 
geçen ay 1500 liraya pc toplayıp artı yine aynı fiyata laptop almış birisi olarak söyleyeyim; o fark hayvani bir biçimde hala var. performans vs herşey pc de aynı fiyata çok daha iyi. laptop kesinlikle mevcut fanlarıyla oyun oynanacak bir alet değil ki aletin amacı da o değil. oyun oynamaya kalkarsan dizinde bir alev topu bulursun 15-20 dk sonra.

klasik bir ev kullanıcısıysanız ve deli gibi oyun oynamak istiyorsanız hiç düşünmeden pc toplayın. ha benim her zaman yanımda olmasını istediğim bir bilgisayar olmalı diyorsanız alın bir netbook paşa paşa kullanın.
  • thugster  (28.01.12 04:19:05 ~ 04:20:45) 
sorun da orda zaten:

oyun asla oynamiyorum.
Ama laptopu da yerinden kaldirmiyorum.

Bir sey izlerken minicik ekrana bakmak can sikici. Masaya sabitledigim bir alet icin buna katlanmak anlamsiz.

Keske 1500e masaustu alsam dev ekran olurdu performansi da iyi olurdu di mi?
  • bencilata  (28.01.12 05:17:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.