[]

stres ve sıkıntı çözüm yolları

merhaba duyuru sakinleri. oldukça zor günler geçiriyorum. kız arkadaşımdan ayrıldım, tam olarak belli olmayan bir sorun nedeniyle 3-4 gündür hastanede yatıyordum, bugün girmem gereken çok önemli sınavı kaçırdım. bütün bunlar son 3 gün içinde oluyor. ne beden sağlığım ne de ruh sağlığım pek yerinde değil. güzel olması gereken bu cuma gününde yaşadığım yerde 1 tane bile arkadaşım yok. hepsi türkiyeye geri döndü ve yalnızım. hem hatunla ayrılık derdini hem de şu hastalık sıkıntısını atlatmak istiyorum. montla sıçmak dışında neler önerirsiniz?

edit: hastalıkla ilgili şöyle bir problem var ki 5i uzman olmak üzere 9 tane doktor sorunun ne olduğunu bulamadılar. mr dır scandir ultrasondur ıvır zıvır testlerdir hepsini yaptırmama rağmen sorunun ne olduğu belli değil. ona daha çok canım sıkılıyor aslen.


 
bi yavru köpek bul bi yerlerden. onunla ilgilen. ondan göreceğin sevgi seni baya bi rahatlatacak.


  • croupier  (27.01.12 16:47:12) 
Dertlerini ve ne kadar sıkıntı yarattıklarını anlıyorum. Buradan söylemek kolay ama hastalığın ciddi bir şey değilse hiçbir problemin çözümsüz değil; ilk ayrılık acısı çeken sen değilsin ve önünde uzun bir hayat var, zaman her şeyin ilacıdır. Hastalığı eninde sonunda atlatırsın umarım. Sınav için de rapor alırsın, bir şekilde yoluna koyarsın, dünyanın sonu değil. Yani problemlerinin çözümüne ve bir gün son bulacaklarına odaklanmaya çalış.

Ayrıca telefondan, Skype'tan bir şekilde eski dostların ve ailenle konuş bol bol, içini dök. Seni en iyi onlar anlayıp rahatlatabilirler.

Kolay gelsin.
  • long live rock n roll  (27.01.12 16:56:22) 
cipralex iç.


  • jamswety  (27.01.12 16:58:04) 
cipralex beni de rahatlatmisti. ama bence ilac yerine en etkili yöntem icip icip önüne gelene, arkandan gidene ayrildigin sevgilinden önceki sevgililerine sarman. hic yoktan bir süre seni idare eder. yalniz kalmamaya calis.


  • apathetic  (27.01.12 17:34:45) 
bir doktor olarak, "hastalığı" fazla dert etmemeni öneririm, bazen olur böyle, nedeni anlaşılmaz, testler konsültasyonlar vs, sonrasında da birşey olmamış gibi geçer. Ciddi bir durumsa teşhis olur, onun dışında bir de bunu düşünüp canınızı sıkmayın.

Onun dışında, buradan verilen ilaç tavsiyelerini de ciddiye almayın.

Kız arkadaşı ayrılığı meselesine gelince, herkes farklı ve yaşananlar/yaşanabilecek şeyler = sonsuza uzayan ihtimaller zinciri. Bunu da kafaya takmayın derim, şu dönemde kendinizi merkeze koyun, hastalık olayını atlatın, sonrasında kafanızı dinleyin. Sonra düşünürsünüz kız arkadaşınızı, tekrar birleşmeyi vs.
  • efx  (27.01.12 20:02:01) 
yastığı ağzına kapat ve çığlık at en pratik yöntem yapabiliyosan gece pencereden kafanı çıkar ve bağır


  • summerisle reprise  (28.01.12 00:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.