[]

utorrent sorun

evet önceden belirttiğim gibi hız konusunda pek üst seviyelere çıkamıyorum. oldukça düşük hızlarda seyrediyor. herkes hız konusunda süpermenken ben boynubükükleri oynuyorum. bir çok upload download ayarlarını kurcalasam da seedlere göre indirme yapsam da pek yükselme olmuyor. acaba bu yavaşlık ttnete limitsiz tarifeye yeni geçtiğimden olabilir mi? hayır bir de çok hızlı indiriyormuş gibi interneti de kasıyor.
bu arada port, sp2 xp sınırlaması ayarları göz önüne alınmış ve aramaya inanılmıştır.



 
limit (kota) ile indirme hızı alakasız şeyler.
biraz daha sayısal değer verirsen belki çözebiliriz.
aklıma ilk gelen, upload hızının da bandwidth'ten yediği.
örneğin download hızının 200 kBps olması gerektiğini düşünüyorsan ve 30 kBps hızında uploadun varsa tahminim download hızın en fazla 80 kBps olur.
  • desdinova  (06.08.08 00:40:46) 
1024 256 sınırsız mı kullanıyorsun
upload 10 k verirsen yeter genelde 107 k civarına kadar download yapabilirsin.
upload 25 filan verirsen surf bile yapamazsın çekemezsin de.
bir de bende de utorrent son versiyon var düzgün çalışıyor ama 3-4 ay once utorrent de bir sorun vardı 10 k upload 10k download yaparken surf yapamıyordum uninstall edip bitcomete geçmiştim düzgün çalışıyor. şimdi yine utorrent e döndüm çünkü bazı siteler illa utorrentle çek diyor ama bitcomet de tavsiye ederim
  • joepiscopo  (06.08.08 13:13:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.