[]

Kitap, film ve müzik önerisi.

15 günlük bir tatilim var ve bu süreyi yeni tarzda filmler kitaplar ve müziklerle geçirmek bir şeyler öğrenmek, denemek istiyorum.

-Ferzan özpetek, nuri bilge ceylan gibi az izlenen yönetmenlerden daha doğrusu saçma sapan olmayan(saçma sapandan kastım r.ivedik maskeli beşler gibi) İzleyince bana bir şeyler katacak filmler.(yerli yabancı farketmez)

-Çok bahsedilmeyen ama tadına doyamadığınız kitaplar.(örnek olarak alper canıgüz tatlı rüyaları gibi tür olarak değil bilinrilik olarak tür farketmez)

-Ve çok müzik zevki olmayan bir adama her türden olabilir şarkıı/şarkıcı önerileriniz.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

 
reha erdem, ahmet uluçay, derviş zaim filmleri iyidir. izlemediyseniz zeki demirkubuz'un masumiyet, kader ve yazgı'sını izleyin.

demirkubuz'un son filmi kıskanmak da çok iyi.

tüm ihsan oktay anar külliyatı tadına doyulmazdır.
  • geldiler  (27.01.12 14:45:32 ~ 14:48:08) 
hacı çoğunluk filmi var tam istediğin tarz
yalan dünyada evin salak oğlu varya onun filmi..tavsiyedir

  • harakii  (27.01.12 15:35:19 ~ 15:35:45) 
hacı ne varsa filmde var.

yeşil sokak holiganları 1 ve2
50/50
500 days of summer
love story
kaybedenler klubü
awake
çakallarla dans

izle bu filmleri.
  • natalz  (27.01.12 15:45:59) 
vanilla sky izle. ıyy o ne hollywood deme sonra otur internetten eleştirilerini falan oku, anla bi filmi.

rolling stones the greates 500 songs tarzı bi arşiv dolaşıyor torrentte, onu indir, iddiasına girerim hoşuna gidicek 100 şarkı falan çıkacak aralarından.

kitap olarak da emile ajar - onca yoksulluk varken'i tavsiye edebilirim.
  • like it or not  (27.01.12 16:04:00) 
bu sanırım söylediğin müzik torrenti img.zamunda.net


  • hkaan  (28.01.12 00:15:14) 
evet odur.


  • like it or not  (28.01.12 12:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.