[]

kpss kurs ücreti çok mu uçuk?

sevgili duyuru ahalisi.. bakırköy'de kpss kursu arıyorum.
daha önceki duyuruda (#353893) beni yönlendiren arkadaşlara teşekkür ederim. bugün bakırköy'deki tasarı ile görüştüm. indirimli 900 peşin, 1000 tl taksitli fiyat verdiler (indirimsiz 1200 peşin 1300 taksitli diyolar).

25 kişilik sınıf. 350 saat ders vs. gy-gk için çok mu bu para acaba? piyasayı bilmiyorum yıllar oldu kursa falan gitmeyeli.

bugün matematik dersine de girdim. hoca fena değildi. hocalar çok yıllıkmış. öyle yeni değiller yani. diğer derslere de gireyim diyorum sözelde eksiğim daha çok.. ama durduk yere de kazıklanmayım şimdi fiyat uçuksa. dersler de başlamış. kafam karıştı bi el atın..

 
yarım dönemlik mi bu fiyatlar?
öğrencinin mezun olduğu bölümüne göre de farklı fiyatlar cıkarabiliyorlar.
mesela ben müh. öğrencisiyim bana donem başında 700 tl taksitli fiyat verdiler, başka bir arkadaş da muhasebe mezunu ona da 1300tl demişler.
  • manifeste  (27.01.12 00:53:39) 
ben bir çok yerden fiyat aldım geneli 1100 dedi ama ben 600 tlye bulduğum dersaneye yazıldım bence normal o fiyat zaten ben kursa sırf düzenli çalışmak için gitmek istediğimden 1000 tl gibi bi parayı vermek istemedim


  • traxes  (27.01.12 00:56:02) 
lisans/önlisans farklı olabilir.


1000 tl taksitli fiyat normal.piyasa bu şekilde.

en azından benim duyduğum fiyatlar.
  • oyle bir gecer zaman ki  (27.01.12 00:56:49) 
@manifeste
yarım dönem olsa söylerlerdi sanırım değil. ben de mühendislik mezunuyum. aynı sınıfta işletmeciler ve bikaç öğretmenlik mezunu da var.

@traxes
hocam kim çekti o fiyatı? ben de düzenli çalışayım diye gideyim diyorum zaten. ama bahçelievlerden gidilebilecek bi yerde olması lazım kursun.
  • sevenay  (27.01.12 01:03:30 ~ 01:28:38) 
ben ankarada garanti akademi dersanesine gidiyorum sınıfları biraz kalabalık ama beni etkilemiyor fazla istanbulda varsa düzenli çalışmak açısından çok para baymaya gerek yok


  • traxes  (27.01.12 01:28:49) 
fiyat yüksek. özel ders alirsiniz bu paraua


  • disfircasiyimben  (27.01.12 01:38:33) 
bence çok uçuk. kurs için 400 tl de çok uçuk. neden? kursa gitmektense, gk yk için en iyi kaynak hangisi ise 45-50 tl gibi bir fiyat ile edinmek ve çalışmak daha iyidir bence. sonuçta gittiğiniz kursta size anlatılan şeyler kitapta anlatılanlardan çok farklı olmayacak. üstelik bir sürü zaman, efor harcayacaksınız. hazırlan, giyin, dersaneye git, gel, üst değiştir, duş al vs. bunun yerine çok iyi bir kaynak alıp kendiniz çalışsanız daha faydalı.

not: hiç kpss kursuna gitmedim, kpss'ye de girmedim.
  • gogu delen adam  (27.01.12 02:23:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.