[]

Litvanyaca, Litovca bilen?

Evet imkansız ama hem bilip hem de şu metni çevirebilecek birini arıyorum :

"Tad jau tu zini ,kādi ir turki,līdz ko es ar kadu iepazīstos ,teiksim šeit,viņš man sāk uzmākties,lai es iedodu savu msn adresi ,nosūtu fotogrāfiju utt.,daudzi man vnk ir nobesījuši,jo sūta man tizlus tekstus,ka mani mīl,man ir riebums pret tādiem cilvēkiem,nevis pret tautu,bet tieši tiem turkiem,kuri lien visādos šādos forumos,spēlēs,čatos,lai redzētu meiteni pa webkameru etc.
Iedomājies ,kāda mums vispār ir situācija Latvijā-sekstūrisms.

Tiešām,es ritīgi nožēloju,ka ieliku to piebildi par turkiem,vajadzēja vnk noklusēt.
Ceru,ka nedaudz saproti mani :("

Teşekkürler.

 
Bu litvanyaca degil, litovca, litvanyali arkadasim bilemedi :)


  • compumaster  (05.08.08 22:39:38) 
ama evet turk erkekleri ve internet cafe'ler chatler ile alakali bir seymis :)


  • compumaster  (05.08.08 22:41:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.