[]

dümdüz yürüyen insanlar(psikolojik)

selam humanbeing

acayip saçma bir sorum var. ya yolda yürüyen insanlar üzerime üzerime geliyo gibi bi his var üzerimde bu ara özgüvenim saglam bende dümdüz gidiyorum falso salvo yapmamaya çalışıyorum yaklaşınca cayıyorum...bu yüzden ama hayvanlık yapıp vurmuyorum bi gün vuracam omuzu başım belaya giricek. İnsanlarda ne özgüven var traktör gibi gidiyolar sizde de varmı böyle bir durum merak ettim acaba bi benmi yürüyen psikolojikim??? neyi işaret ediyo bu durum sayın pisikiyatırlar


 
Öküz olmakla insan olmak arasındaki farklardan biri işte.Başka bir örnek daha isterseniz çekilmeyin ve çarpsın omzunuz.Bakın bir de dönüp tepki verir.


  • grgn  (26.01.12 19:44:25) 
bir şey düşünüyordur. özgüvenle alakası yok. karşısında neyin/kimin olduğunun hiçbir önemi yok. başıma bunun gibi şeyler çok sık geldi. mesela bir şey düşünürsün, önünü görüyorsun ama algılayamıyorsun. anladın işte sen onu. şak diye ağaca çarpıyorsun. bi direğe tekme atıyorsun vs.. ilginç olacak ama, mesela bunun gibi bir günde kulağımda kulaklık falan mal mal gezerken baya bir dalmıştım, önüme kaldırım çıktı. 30 santim bile değil lan. baya bi düşündüm en az 10 saniye "ben şimdi napıcam ?? karşıma bu çıktı ?" diye. kısacası bence psikolojik bir durumdan ziyade o anki ruhsal durum diyebiliriz.


  • zaraeta  (26.01.12 19:46:10) 
ilk defa böyle birşeye takılan gördüm.


  • cro magnon  (26.01.12 19:58:08) 
tanınmış bir filozof birgün dar bir sokakta kibirli bir zenginle karşılaşır, kibirli dostumuz "ben bir serseriye yol vermem" der, düşünür dostumuz da "ben veririm" şeklinde yanıtlar.

tavsiye olarak sen de üzerlerine yürü, son saliseye kadar yol verme, fakat sert bir omuz da atma, sadece yavaşla bakalım ne olacak (kavga çıkarsa sorumluluk kabul etmiyorum)
  • passenger  (26.01.12 20:14:31) 
benim de dikkatimi çekti. insanlar yol vermek nedir bilmiyorlar. gerçekten çok garip bi durum. karşıdakine saygıyla alakası var sanırım.


  • feride  (26.01.12 20:28:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.