[]

odtü teknokent

buraya kızılay'dan nasıl giderim google map'ten baktım kentpark'ın karşısını gösteriyor. kentpark'a otobüsle gitsem sonra taksiyle geçsem mantıklı mı? yoksa daha kısa bi yolu var mı?




 
kızılay'dan eskişehir yolu'na giden otobüslerden birine binin, kentparktan bir durak önce inin köprüden karşıya geçin. odtü A1 kapısından dolmuşa binin veya otostop çekin derim. A1 kapısından taksiye de binebilirsiniz.

ya da güven park'tan odtü dolmuşuna binin direk. yalnız teknokentin yeri biraz ters kalıyor, dolmuştan/otobüsten indikten sonra yürüyeceksiniz.
  • cro magnon  (26.01.12 16:38:42 ~ 16:39:15) 
teşekkürler. odtüye gitmedim hiç şimdiye kadar. okulun içinde taksi bulabilir miyim ? bi de sonuçta okul burası kimlik falan sorun olur mu?


  • gakgul  (26.01.12 16:40:38) 
odtü teknokent odtü'nin içinde olmasına rağmen bilkent tarafına daha yakın. hatta girişi o tarafta. şimdi bilkent yolundaki kapının adı nedir bilmiyorum ama güvenpark'tan bilkent otobüsüne bindikten sonra bilkent yolu üzerindeki o kapıya yakın yerde inerseniz daha az yürürsünüz. odtü'nün eskişehir yolu veya 100. yıl kapılarından ebesinin nikahı kadar uzaktır.


  • kibritsuyu  (26.01.12 16:42:00 ~ 16:46:42) 
kimlik sorun olur. odtü'de kimlik denetimi biraz sıkıdır. içeri girmek için geçerli bir sebebiniz olması gerek. arkadaşı göreceğim falan kabul etmiyorlar.

ya da yanınıza odtülü birini alıp onun misafiri olarak girebilirsiniz, kapıda kimliğinizi alırlar. çıkarken geri alırsınız. lakin teknokent'te iş görüşmeniz falan varsa çok sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum.
  • cro magnon  (26.01.12 16:44:02) 
ha kimlik demişken bilkent kapısını tercih etmeniz için ikinci neden de budur. normal kapıdan almayıp "git bilkent'teki teknokent kapısından gir" de diyebilirler. işiniz oradaysa bilkent yolu üzerindeki kapıyı şiddetle tavsiye ediyorum.

otobüs nerede durur, taksi durağı nerededir, onu da daha iyi bilen arkadaşlar söylesin :)
  • kibritsuyu  (26.01.12 16:48:40) 
iş görüşmesi için gidicem kimlik o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum. neyse bulurum herhalde. cevap veren herkese teşekkürler.


  • gakgul  (26.01.12 16:52:50 ~ 21:33:20) 
kızılay'dan armada odtü dolmuşuna binebilirsin ya da o dolmuş durağının az yukarısında 198 no'lu ego otobüsüne binebilirsin. dolmuşlar sabah saat 10'a kadar teknokente gider, otobüs de gidiyor.

kimlik sorun olabilir ama iş görüşmesi derseniz sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. yine de nüfus cüzdanınızı çıkışta vermek üzere geri alabilirler.

A7 kapısından giriş daha rahat, real tarafından geliniyor bildiğim kadarıyla.

edit: minibüsten vs aşağı indirirlerse kimlik için 03122105500'dan Odtü Taksi'yi arayıp A1'e gelmesini ve teknokente gideceğinizi söyleyebilirsiniz ya da kapıda bekleyip bir sonraki Kızılay dolmuşuyla yine Teknokent'e gidebilirsiniz. Siz yine de sorun, dönem arası olduğu için emin olamıyorum. Normalde 10'dan önce ve 6'dan sonra hep gidiyor Teknokent tarafına.

Başarılar iş görüşmesinde. :)
  • ludmilla  (26.01.12 17:12:03 ~ 17:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.