[]

Realin hali ne olacak

Basireti mi bağlandı bu adamların ne yapsalar olmuyor, aralarında cenabet var sanırım o da C.Ronaldo dur kesin




 
büyü olmasın sakın ? bu şike olaylarında büyü müyü diyolardı


  • un  (26.01.12 08:09:49) 
Real gayet iyi, tamam Barca çok iyi top çeviriyormuş vs....ama Barça futbolu iyice çirkinleştiriyor, her topta hakemi baskı altına alma, her müdahalede yalandan kendilerini yere atmalar, a.q. Katalanları, bir gün Morinho öptürecek Kralın taş.aklarını, Messi bile çirkef olmuş (bana Pepe demeyin, Bilica neyse Pepe de o, ikisi de kasap)...


  • sic_co  (26.01.12 08:19:00) 
barcelona'nın kusursuz futboluna bir şey diyemeyenler barcelona çirkin, çok çirkef futbol oynuyor yaftalarını çıkardı son zamanlarda. vallahi bence barcelona'nın çirkinliği 1 saat konuşulacaksa real madrid'in çirkefliği 10 saat konuşulur en az.
dünkü maçta çıkmayan kırmızı kartlar hep real madrid tarafındaydı.
genel olarak baktığımızda da futbolu en az çirkinleştiren takımlardan biridir barcelona.
  • baldur2  (26.01.12 08:23:25) 
bence kadro olarak barcelona çok daha iyi.nasıl mı?

arbeloa < dani alves

pepe < puyol

xabi alonso < iniesta

mesut < xavi

lass < fabregas

kaka < alexis (son 2-3 sezona göre)

ronaldo < messi

şimdi yapılan karsılastırmalara bakın.bir kere orta saha üstün olunca hersey tamamen bitiyor.tamam marcelo/coentrao ikiside abidal den iyi.ramos la pique yi eşit sayalım.casillas ta pinto nun 10 katı ama sadece 2-3 ismi real in daha iyi.bu işin taktikle alakası yok aslında sorun tamamen güç farkı.siz düşünün dünyanın en iyisi barça 2. real. aralarında böyle kadro kalitesi farkı var.diğer takımlar n'psın?

------casillas-------

maicon---ramos---vidic---marcelo/coentrao

-------de rossi---xabi alonso----------

götze/hulk-----rooney------ronaldo

-------------zlatan-----------

kadro bu şekilde olursa real kazanır.

not:realliyim.
  • spesifikasyon  (26.01.12 08:42:28 ~ 09:32:32) 
real'in halinde bence de bir şey yok, mental bir üstünlük var sadece barcalılar yönünde, nasılsa yeneriz durumu ...
ama başka bir gerçek ise takımın yarısı sorunlu bence, nihayetinde toplama bir kadro real'in ki. geçen sene ne oynadıkları daha az anlaşılıyorken bu sene bi nebze daha ne oynadıkları biliniyor, ligin ilk 4/5 haftasındaki gibi oynayabilseler bence tadından yenmeyecekler ama bu kadro ile o iş biraz zor, pepe denen biri var ki gerçekten ne yaptığını anlamak zor,(yaptıklarını görüyorum hatta morinho'yu sırf bu nedenle ağır eleştiriyorum, bildiğin çirkef adam, her hareketi sorunlu ki bence morinho da bilerek bu nedenle oynatıyor) marcelo, benzema, zaman zaman ramos bile takıma ciddi zarar veriyor, transfer yaptı morinho ama oynatmadı takıma adapte edemedi zira hamit de nuri de sakattı. ligde sorun yok, şampiyonlar liginde de, takım oyunu için inanamıyorum ama dimaria'yı bekleyeceğiz, onun da sezon başındaki mucizevi performansı ile döneceği kesin değil....

ek: takımda sorgulanmamsı gerekenler ıslıklanırken o takımda ne aradıkları belli olmayan, bir durum var, ronaldo takımın iç dengelrini bozuyor buna hiç kuşku yok, fazla yıldız bir futbolcu kendisi, sevmeyen herkes bu nedenle sevmiyor adamaı ama adam işini yapıyor mu evet, o varsa gol var mı var, bence kendisi mevkisinin dışında biraz da real'in beceriksiz golculeri sayesinde oynuyor, bir cenabet arıyorsanız isterseniz higuan ve benzema'ya bakın...
di maria ile higuan breraber oynarken ilk yarının ortalarına doğru takımın içinde bazı dengeler değişmeye başladı, geçen sene ronaldo/mesut fena iş yapmazken , higuan- di maria ikilisi geçen sene higuan'in sakatlığı nedeniyle oturmadı bu sene de di maria'nın sakatlığı nedeniyle.... mesut'un performansı da düşünce işler garipleşti ama kaybetmediler de, zamana ihtiyaçları olduğu kesin de real taraftarını anlamak zor ronaldo'yu sanırım her maçta gol attığı için ıslıklıyorlar, anlaşılası değiller doğrusu ama yine de çıktı ve attı dün gece, dünyanın en iyi takımı diye lanse edilen barca'ya karşı bence istisnasız her maç en iyi ihtimal 8 kişi oynuyorlar...
  • rn  (26.01.12 08:54:09 ~ 09:33:19) 
@spesifikasyon mesut< xavi demişşin ama dünkü maçta mesut > xavi idi. Xavi yi cok severim hayranıyımda ama mesutun kalıtesı ve dunku macıda gayet ıyıydi.


  • Bysb  (26.01.12 09:13:34) 
khediraya, coentraoya ota boka totalde 70 milyon eurodan fazla para harcadılar.

adam gibi gidip tevezi, bale'yi, hulk'ı alsalardı -ki alamazdı demeyin, real madrid'den bahsediyoruz- ya da ne bileyim orta sahada de rossi, schweinsteiger'i falan oynatabiliyor olsaydı şansı vardı.

ancak 11 oyuncudan 8 tanesi çer çöp olan bir takımdan bir şey beklemeyin. şu takımda ronaldo ve casillas dışında hiç kimse real madrid kalibresinde değil. ramos da stoper olarak oynadığı sürece madrid kalibresinde değil.
  • tchuck  (26.01.12 09:25:53) 
@bysb ben performans bakımından demedim.performans bakımındam deseydim pepe>puyol olurdu.yetenek bazında.


  • spesifikasyon  (26.01.12 09:30:27) 
@spesifikasyon yetenek bazında da mesut ~ xavi tartışılır


  • Bysb  (26.01.12 09:51:58) 
kadro kalitesi: her türlü barcelona üstün ancak real'de tek başına mou faktörü var.

psikolojik: real'in barca'yı yenememesinin sebebi psikolojik de olabilir. hani fb gs derbisinde gs'nin deplasmanda kitlenmesi gibi. ne yaparsa yapsın olmuyor işte. zaten mou açıklamasında devre arasında oyuncularının "burada onları yenmek imkansız" demesi var ki bu da bu savı desteklemekte.
şuradan
hakem hataları: hep real aleyhine. ya da 1 lehine çalınırsa 3 aleyhine çalınıyor.
şanssızlık: belki de tek başına bile anlatmaya yeterli bu tüm durumları.
  • asilsiz suclama  (26.01.12 09:57:50) 
Bu ileri uçlu Realde birlikte pek iş yapamaz :

götze/hulk-----rooney------ronaldo

-------------zlatan----------


*********************************
Bir de dışarıdan tarafsız bakarsak, Dani Alves kadar çirkef bir adam yok, Pique deseniz oyuncu, Barçada adam gibi adam bir tek İniesta kalmış, diğer tüm oyuncular tiyatrocu, Puyol, Messiye bakın her hava topunda faullu çıkıyorlar ama fauller çalınmıyor, R. Madrid'in oyunu çirkinleştirmesi! bu durumda çok doğal , o kadar haksız düdük çalınsa bana ben de dayanamam.
  • sic_co  (26.01.12 10:07:12) 
Adam gibi adam Andrea Iniesta ben topumu oynarım gerisine karışmam diyen bir tarzı var


  • Bysb  (26.01.12 10:10:06) 
nasıl unutmuşum. sürekli pepe ön planda tutuluyor ama barcelona çirkefliği apayrı bir şey. geri düştükleri anda herhangi pozisyonda takım olarak itiraz ediyorlar. 1-2 kişi de değil.


  • asilsiz suclama  (26.01.12 11:48:32) 
birçoğu çocukluktan beri beraber oynayan ve sonradan gelenlerinde onlara en iyi şekilde uyum sağlayacak özelliklerde seçilen oyunculardan oluşan barcelona ile sağdan soldan aha bu adam iyiymiş diye toplanan ve aralarında uyum olmayan real madrid arasında oynanan maçlardan ne sonuç çıkması beklenebilir ki? tamam belki ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu diyelim fizik olarak, adamla deney yaptılar orta yapıldığı anda ışıklar kapatılıyor herif görmeden topa vurup gol atıyor ama takım oyunu yok adamda. son maçı izlemedim ama öncekilere göre konuşursak benzema ceza sahası önünde top dağıtmak zorunda kalıyor. tek tek ele alındığında real madridin her oyuncusu barçanınkilerden iyi bile olsa takım olarak bir düşünen takım barça yine kazanır.


  • r_u_h  (26.01.12 15:38:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.