[]

Yeşilköy'den Kadıköy'e ev taşıyabilecek ekonomik ve düzgün bir nakliye firması?

Acil aranıyor.




 
www.colakogluevdenevenakliye.com
iyi firmalar genelde 700, 800 civari. esya cok degilse pazarlik mumkun. eve kesif icin biri geliyor, sonrasinda daha net fiyat verebilirler. esyam azdi, yine de 550'ye bulabildim en ucuz duzgun firmayi. ortalama bi esyaysa 600 civari makuldur. en ucuzu arabayi ayarlayip, kahveden adam toplamak. esya toplama derdi falan da var tabii. o sekilde bile en iyimser 400 olur gibime geliyor.

  • pyro clustic flow  (05.08.08 19:26:23) 
Arkadaşım Bakırköy'den Mecidiyeköy'e 250 civarı bir şeye taşınıyor, araba ve hamallar olarak.

Firma ismi filan bilmiyorum ama fiyat hakkında fikir olsun diye söyledim.
  • fadetoreality  (06.08.08 00:48:45) 
bu haftasonu kamyon + 4 hamal; beşiktaş'tan ortaköy'e 300 ytl'ye bir ev taşıdık. (sanki kamyon sahibi benmişim gibi oldu :)

eşya öğrenci evi eşyasıydı, ama iki çekyat 3-4 büyük dolap, buzdolabı, bir sürü koli falan vardı. çok da az değildi.

hürriyet seri ilanlar'da bir sürü nakliyeci ilanı var. rastgele seçip aradık. telefonda fiyat veriyorlar. eşya az dersen robin, makul fiyat çekerler. eşyan bir masa iki sandalye bile olsa gelen hamallar "oooo abi çokmuş eşya diyecekler.."; "hele bir taşıyın da.." deyip sonunu yarım bırak cümlenin, mesajı alırlar.
taşınmanın başında hamallara kola+sigara; bitiminde de adambaşı 10 ytl bahşiş takviyesi yaparsan işin düzgün görülür. başta patronla telefonda yaptığın pazarlık da yanına kar kalır.
  • rrr  (06.08.08 13:34:25) 
Nihayetinde Çolakoğlu ile 500'e anlaştık netekim.
Edit: Getirirken eşyalara hiç iyi davranmadılar ve yeni evde de yatağı monte edemeyip öylece bıraktılar, o yüzden evini taşıyacaklara tavsiye edemiyorum.

  • robin  (07.08.08 11:51:13 ~ 13.08.08 17:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.