[]

Türkiye'den sonsuza dek ayrılış

Merhaba

Bu ülkeden gidip başka bir ülkede geri kalan ömrüme devam etmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'ne herhangi bir bağ ile bağlı olmadığımı düşünüyorum.

Ne yapabilirim?

Üniversite okuyorum, yirmi küsur yaşındayım. mümkünse ailemi ve sevgilimi de alabileyim. Dünyanın .mınakoyan insanların aç, susuz gezmesine sebep olan ve onları aç bırakıp sonra açlıktan ölmekten kurtaran bir sistemin içinde bulunan bir mesleğim var. vatandaşlıktan çıkıp başka ülkelere mi sığınmalı? Napmalı?

teşekkürler.

 
sayısal lotoya yönel..


  • blackmail  (25.01.12 22:56:52) 
adım adım gitmek lazım;

- ülke seç
- taşın, mümkünse sevgilinle (turist vizesi)
- iş bul, para kazan (çalışma vizesi)
- aileni aldır
- vatandaş ol (yabancı pasaport)
- çocuk yap
- ...

bu arada hayatını yaşamayı da unutma!
  • Keewy  (25.01.12 23:03:06) 
Moğolistan'da istediğin yere yerleşip oranın sahibi olabiliyormuşsun. Geniş çayırlarda hayvancılık yapılabilir. Ohh mis. Gelişmiş ülkelere ailen ve sevgilinle gitmek çok para ister. Hem oralarda da bu iğrenç sistemin parçası olmak zorundasın.


  • almanyayenilincebizdeyeniksayildik  (25.01.12 23:07:09) 
ismine yakışmadı karlmarx. bu ülkenin devrime ihtiyacı var. sende gidersen ooooooooooo...........

edit:THKP/C
  • michael jackson  (25.01.12 23:14:33) 
14 yaşında kardeşin manita yaptı sen elinde geziyorsun diye guzelim ulkeye yazık etme.bu arada kardeşinin tarzına bayıldım:))


  • duptıs  (25.01.12 23:17:30) 
meslek ne


  • partizan  (26.01.12 00:09:20) 
Başka bir ülkede de başka bir sistemin parçası olacaksın merak etme.


  • hostararara  (26.01.12 08:45:50) 
mars veya satürn'ü dene. senin şartlarınla bu anlattıklarını dünya üzerinde yapmak nerdeyse imkansız çünkü.


  • mea maxima culpa  (26.01.12 12:29:18) 
vatandasliktan cikip baska ülkelere mülteci olarak gitmeniz cok cok zor,bi o kadar da imkansiz.

kafamiza göre ,gidiyorum burdan diyemiyoruz,hatta ailemi de alcam filan demissin o isler o kadar kolay degil,aklinda gelismis devletler var sanirim,burundan pek kil aldirmayan bi tip oldugunu saniyroum,ondan pek bisey degismiicek senin icin.

o ülkelerin vatandasi olmadikca hep eziliceksin,hatta türkiyeden daha fazla ezileceksin.

kisacasi siginamazsin,ancak mesleginde iyisen bi sekilde is bulabilirsin,sonra kizarkadasinla evlenirsen belki yanina alabilirsin,bi süre sonra aileni alabilirsin.ama bence bu hayatta kurtulman zor.
  • serabetan  (26.01.12 13:04:55) 
Baska bir ulkeye gidebilmek cok zor. Örnegin Avrupa ulkelerine vize yada orada yasayan tanidiklar vasitasiyla davetiye gönderildiginde ancak turist olarak gidebilirsin. Multeci yasalari zorlastirildigi icin siginma basvurun kabul edilmez.
Kuzey Avrupa ulkelerinde irkcilik cok fazladir dayanamazsin. Hadi sansin yardim etti oralara gidebildin diyelim. Esini cocuklarini sonradan yanina almak cok zordur.Bence kendini aileni uzecek maceraya atilma. Yine en iyisi bizim ulkemizdir. Sen Yine Turkiye'de kal.

  • sabahmavisi  (26.01.12 22:44:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.