[]

değişken vücut ısısı

benim bünye dengesiz mi normalmi anlamadım, bir de siz bakın;

şimdi üstümdekiler sırasıyla t-shirt, kazak, ceket ile anca üşümeden durur iken bi nescafe içeyim diyorum. içtikten sonra vucut ısısı artıyor ve yanmaya başlıyorum. ve ceket ile kazağı çıkartıp t-shirt ile oturuyorum, bi 15 dakika bu şekilde olduktan sonra üşüme hissiyatı duyup tekrar kazak ve ceketi geçiriyorum.


 
Vücut ısın değişmez kas aktivitesi neyin etkiler onu. Bir şey olduğu yok yani sana.


  • McScReaM  (25.01.12 21:10:19) 
Bana şeker kaynaklı gibi geldi. Şekerle ilgili bi' hastalığın olmadığına emin misin?


  • onexey  (25.01.12 21:10:40) 
aynen aynen bu anlattıkların banada oluyor. özellikle son zamanlarda sürekli yaşıyorum. oturuyorum bazen bir şey okurken, bi anda sıcak basıyo. sonra gene üşüyorum fln. sebebi büyük ihtimal yani bence mikrobik. enfeksiyon. yani seni hasta edemeyecek kadar basit bir enfeksiyon olabilir. vücut onu yenmek için savaşıyor gibi geliyor bana. ya da ben çok pis saçmalıyorum:)


  • ucankedii  (25.01.12 21:13:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.