[]

uçak bileti avantajı

efendim 9 kişi isviçreye gitme planımız var. daha vizemiz yok. şimdiden uçak biletini rezerve edebilirmiyiz? ya da bileti alsak vize çıkmadı diye iptal ettirebilirmiyiz? temmuz gibi gitmek istiyoruz ama değişebilirde bunun için açık rezervasyon flnmı yaptırmak lazım?

avantajlı olarak nerden alabiliriz biletleri? şu an almakmı avantajlıdır yoksa havayolları kampanya yapar diye beklemekmi lazım?

ya da herhangi başka önerisi olan?

 
(bkz: easyjet)


  • sefapezevengi  (25.01.12 09:51:22) 
pegasus'un şu an 500.000 koltuk kampanyası var. yurtdışı seferleri 50 euro şubat-ekim arası sanırım. son bilet alma tarihi 27 ocak olması lazım. isviçre de dahil mi bilmiyorum ama kampanyalı bilet olduğu için iptal etme gibi bir seçenek olduğunu zannetmiyorum.


  • adilyashar  (25.01.12 09:52:01) 
isvicreye vize almak zor ve ucak biletleride simdiden alsaniz bile yine de pahali olur.. almanyaya vize alin freiburg tarafindan zurich'e gecin.. sonra da isvicrede nereye isterseniz gidersiniz.
hem daha ucuz hem daha eglenceli..
bilet iptali olmaz sadece günü uzatabilirsiniz yada bir süreligine dondurursunuz ama bu da o zaman ki ücretle hesaplanir ve neredeyse 1 bilet parasina denk gelir..

ayrica ;

www.ekobilet.com
  • Mügüs  (25.01.12 10:04:54 ~ 10:06:34) 
pegasusa baktımda, bilmiyorum doğrumu baktım ama 50 euro ile alakası yok fiyatların 1 temmuz fiyatı 205 tl dönüş 373 tl anlamadım 50 eurosu nasıl oluo

easy jet ile yokmuş istanbuldan isviçre uçusu

almanya mantıklıymış aslında ama geçiştir gümrükte sorun olur diye bilmiyorum niyetlenmeyiz gibi o işe

bide schengen lazım dimi? almanya için
  • eja  (25.01.12 10:21:21) 
50 euro'dan başlayan fiyatlar, erken gelir alır hesabı her uçakta 3-5 kontenjan....


  • strtjk  (25.01.12 10:31:59) 
Önce vizenizi olın derim bazı


  • sunset0771  (25.01.12 10:41:27) 
İsviçre'nin havayolu markası olan Swiss Airlines dahil yaklaşık 20 havayolunun kampanyaları ve indirimlerinin olduğu bir site var. onu gün gün takip etmeni öneririm. her an bir fırsat çıkabilir gitmek istediğin yerlere.

www.havayolufirsatlari.com
  • scarlet  (25.01.12 10:53:39) 
isvicreye arik schengen ile gidilebiliyormus bilmiyordum.. kasmaya gerek yok o zaman..
sadece tirim tirim bilet araman gerekecek :)

  • Mügüs  (25.01.12 12:18:48) 
istanbul-basel uçuşuna baktım. 119 lira olan uçuşlar var pegasusta. bundan ucuzu olamaz sanırım. sen yanlış bakmışındır bence.


  • adilyashar  (25.01.12 13:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.