[]

Roche Coaguchek S inr ölçüm cihazı striplerini bulabilir miyiz ?

Selam arkadaşlar. Annem coumadin kullandığı için düzenli olarak inr ölçümü yapması gerekiyor. Zamanında başlıkta yazdığım cihazı almıştık ama şimdi Roche firması nasıl oluyorsa striplerini üretimden kaldırmış yeni cihaz ve onun striplerini alacaksın diyor. Eğer bulamazsam mecbur yeni cihazı alıcaz ama öncesinde buraya bir danışayım dedim. Bilen, eden var mıdır bu cihazı veya yurt dışından getirilebilir mi ? Cihazın fotoğrafını da ekledim bu arada.




 
bunu gördüğümden değil ama tahtakale doğubank giriş katında sol hatta medikal dükkanları denemeni öneririm. kan şekeri cihaz ve strip çeşitleri boldu, belki inr için de şans vardır.


  • dimitrified  (24.01.12 20:24:50 ~ 20:25:02) 
Oralarda genelde şeker ölçüm cihazı gibi daha çok kişinin kullandığı şeyler oluyor ama yine de bakıcam. Pek az kullanılan bir cihaz olduğu için sorun.


  • bacardi cola  (24.01.12 20:29:58 ~ 22:13:54) 
strip alacağına cihaz al. zaten cihazı bedava veriyorlar strip alınca. ekleme: doğubankda kazık yemek ihtimalin yüksek fındıkzadeye ve imçye bak kesin bulursun.


  • mr fusion  (24.01.12 21:18:15 ~ 21:19:01) 
Yok abi strip 220 tl cihaz 1600 tl öyle yanında da bedava falan vermiyorlar malesef.


  • bacardi cola  (24.01.12 22:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.