[]

oyun arayışı

böyle bi oyun arıyorum çok sarmak istiyorum o oyuna uyku düzenim bozulsun beslenme düzenimi alt üst etsin vs. ama zor benim için bu iş çünkü oyun kültürüm pek yok. zamanında theme hospital vazgeçilmezimdi(hala öyle ama çalışmıyo bu süpersonik bilgisayarlarda hep bi sorun çıkıyo),bi ara sims oynadım, bıktım. güncel oyunlar oynamak hem pc için, hem yükleme açısından daha kolay olacağından farklı bi oyun arıyorum. hospital tycoon indirdim, iğrenç. en iyisi demo oynayıp sararsa oyunu ful indirmeye karar verdim. tycoon oyunları, simulasyon oyunları falan olur gibi, belki tavsiyesi olan olur .ama aslen işte demo sitesi daha mantıklı gibi..de nereden bulunur bu demo siteleri falan?

not: evet bu ara fazla boş vaktim var malum sömestri tatili =))


 
caesar 3 ve pharaoh indiresim geldi sorunu okuyunca :)


  • amroth  (24.01.12 17:50:46) 
(bkz: serious sam)


  • boray eris  (24.01.12 18:15:24) 
Rpg oynayacaksın. Klasikleri oyna istersen, istersen dragon age, skyrim, oblivion neyin oyna. Boşver farklı oyunu napacaksın.


  • McScReaM  (24.01.12 18:17:32 ~ 18:22:50) 
virtual villagers türünü bir dene istersen, baya sarıyor. ha benim manyaklığım da olabilir tabi ertesi gün sabahın köründe kalkıp işe gidecekken 3 buçuğa kadar oyun oynamak :) ama tavsiye ederim.


  • in vino veritas  (24.01.12 18:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.