[]

Bana öyle bir uzaktan eğitim söyleyin ki...

Bir kere bile mülakat vırt zırt hiçbir şeye gitmeyim. master programı olsun. beni darlamasınlar şunu yapıcan bunu yapıcan diye.

endüstri mühendisiyim. iyi bir yerde çalışıyorum. istanbul'a yakınım.


 
iyi bi yerde calisiyosan naapcaksin ki uzaktan egitimi,cok gereksiz ve sacma bi olgu.

hem paraniza yazik.

onun yerine belli miktar kazanip ingilterede,amerikada iyi bi okula gidip master yaparsiniz hem level atlatir size.
  • serabetan  (24.01.12 14:35:09) 
ya önemi yok. uzaktan lazım. istiyorum bunu yapmak:)) yardım lütfen.


  • markasiz  (24.01.12 14:37:04) 
ben de cevapları takipteyim.


  • Jaaaccckk  (24.01.12 14:52:12) 
ahmet yesevi'yi araştırabilirsin.
babam falan derse giriyorsa hocaların en azından bir kısmı iyidir diye düşünüyorum. sadece finallere fiziksel olarak katılıyorlar sanırım. akşamları internet üzerinden ders dinliyorlar. yapılabilir sanki ama ben olsam gitmem herhalde ya, tırt bir okuldan diploma alsan ne almasan ne.

  • kayranin kedisi  (24.01.12 15:01:48) 
yahu itü mitü yardımları bekliyorum. ne ahmeti ne yesevisi:)))


  • markasiz  (24.01.12 15:19:00) 
mülakatsız uzaktan eğitim master programı mı olurmuş?

istanbul üniversitesi bu konuda iyidir. bi kere mülakata gidiyorsun, sonra her şey uzaktan. aksaklıklar yok mu? var tabii. ama candır.

ben iü enformatik uzaktan eğitim alıyorum. aksaklıklar oluyor. can sıkan noktalar oluyor. ama sistem yeni. tüm olumsuzlukları belirttik, yeni öğrencilere o sorunlar çıkmayacaktır muhtemelen.
  • deckard  (24.01.12 15:30:52) 
itü^de falan bahsettiğin şekilde havadan diploma vereceklerini sanmıyorum.


  • kayranin kedisi  (24.01.12 15:40:21) 
yenı kurulan unıv lere bakman lazım, koklu unıv lerde olmaz o iş.


  • bryan fury  (24.01.12 15:56:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.